• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019

Ανίερες συμμαχίες – Ουζομαγειρέματα – “Προϊόντα” σε S/M

α) Πριν από 40 μέρες περιφερειακά της πόλης μας, δίπλα από την Εκκλησία «40 Μάρτυρες» στο ουζερί του «Σκοτίδα» (έτσι φωνάζουν τον ιδιοκτήτη) ήπιαν ούζο ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μενέλαος Βλάχβεης μαζί με τον πρώην Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου Σερρών κ. Κουφο-τόλη αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν, της σημερινής Υφυπουργού ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες, παρότι δημόσιοι υπάλληλοι, οι φερόμενοι διαχειριστές των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης… των αντιπολιτευόμενων βουλευτών της Συγκυβέρνησης, Κώστα Καραμανλή και Φωτεινής Αραμπατζή. (αντίστοιχα, κ. Πουλικίδης Αντώνης και κ. Τσουμαρίδης Γιώργος).

Το ραντεβού επαναλήφθηκε πριν από 20 ημέρες επί της Μεραρχίας, πάλι σε ουζερί (όχι στο ύψος του πεζόδρομου της σημερινής οδού “Κ. Καραμανλής” αλλά στην προέκταση της, κοντά στο S/M Κάντζας. Προϊόντα… σε Σούπερ Μάρκετ, πρώην μπακάλικα…

Τα αγοράζεις… τα ρίχνεις στο καλάθι (παλιά σε λαδόκολλα), και περνάς από το ταμείο!!! Βερεσέ τώρα δεν έχει…Έμαθα επίσης ότι ο Γιακούμπ(!) συμβολαιακή Γεωργία ετοιμάζει όχι με πράσινα λαχανικά (παλιά ονομασία του βαμβακιού) αλλά με ηλίανθο.

β) Έμαθα επίσης, ότι πριν μια εβδομάδα, ο εκ Στρυμονικού ορμώμενος κος Μαγκριώτης Γιάννης (22 χρόνια ΠΑΣΟΚ – 18 χρόνια Υπουργός ή Υφυπουργός) ήρθε νύχτα… απ’ τη Σαλονίκη για να οργανώσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ. ( “Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη” – Δ.Μ)

Αν ήρθε σε επαφή και με την πρώην σύζυγο του (τώρα αναβαθμισμένη σε Σκιώδη Γεωργίας απ’ τον Κυριάκο που αγωνίζεται να πετύχει μελλοντική πλειοψηφία στη Βουλή) δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω όμως μια σοφή παροιμία που λέει: «Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας».

 

Υ.Γ του Αμφι – Ταλαντευόμενου  Δεξιού :  Από την Σελεύκου 3 στον 4ο όροφο στεγαζόμενο Π.Γ της Υφυπουργού, τα δύο παραπάνω αναφερόμενα περιστατικά, χαρακτηρίστηκαν από τους ιθύνοντες της, ως αναμενόμενα…

Στρατηγός του Μέγα Αλέξανδρου ήταν ο Σέλευκος. Εδώ είναι Βαλκάνια. Δεν είναι παίξε – γέλασε.

 

Ο Αμφι-Ταλαντευόμενος Δεξιός


Σέρρες : Δυσκολοδήγητο όχημα το ….πολιτικό ΚΑΛΑΜΙ!

Ποιός παρανόμως άφηνε το αυτοκίνητό του στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στο γνωστό κατάστημα κατασκευής Ακανέδων «ΡΟΎΜΠΟΣ»; Ποιός θρασύτατος , όταν ο γνωστος για το ήθος του 80χρονος κατασκευαστής των γλυκισμάτων που διαφημίζουν παγκοσμίως την πόλη, τον παρακάλεσε να μην αφήνει το αυτοκίνητο μόνιμα εκεί ,του επιτέθηκε φραστικά χυδαιολογώντας; Ποιός ανάγωγος εξόργισε τους πελάτες του «Χρυσού» του «Μέρλιν» και των περαστικών σε ώρα αιχμής για τον αληταμπουρίστικο τρόπο που επιτέθηκε στον 80χρονο και κινήθηκαν εναντίον του όλοι στολίζοντάς τον με «κοσμητικά επίθετα»; Ποιός έβαλε την «ουρά κάτω από τα σκέλια» όταν κατάλαβε ότι θα «τις έτρωγε» από τους Γ,Χ -ΠΑ-Χ.Α; Για να σας διευκολύνω ο «κύριος» αυτός ανέλαβε πρόσφατα την «προβολή» και το «επικοινωνιακό κομμάτι » πολιτικού προσώπου! Δυσκολοδήγητο όχημα το ….ΚΑΛΑΜΙ!

Πηγή: serresbomb.blogspot.com


OI ΠΑΛΙΕΣ «»ΑΓΑΠΕΣ «»ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ …!!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ…. Δυσκολοδήγητο όχημα το ….πολιτικό ΚΑΛΑΜΙ! ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ «»ΑΓΑΠΕΣ»» ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑΚΙΣ
ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ  ΠΟΥ ΤΟ «»ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ»» ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΙ!!!!..ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ..
ΥΓ: ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ …ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Πηγή:dovites.blogspot.gr

Ετικέτες: ,