• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018

Να από πού θα πετσοκόψει χρήματα η Μητσοτακική ΝΔ

Ο Ζιζανιοκτόνος
Ο Ζιζανιοκτόνος
Μάρτιος20/ 2017

Κυκλοφόρησε από την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της ΝΔ του Μητσοτάκη έντυπο με τον τίτλο «Σημεία Αλήθειας – Κωδικοποίηση Πολιτικού Λόγου της Νέας Δημοκρατίας».

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΔ του Μητσοτάκη Καθηγητής Χρήστος Ταραντίλης «…Σκοπός μας δεν είναι άλλος από τη συνεκτική ανάδειξη και την αποτελεσματική προώθηση της πολιτικής μας αλήθειας ακόμα και στα πιο δύσπιστα κοινά της ελληνικής κοινωνίας…».

Ε αυτό θα κάνουμε σήμερα εμείς.

Θα αναδείξουμε τη ρηχότητα και τις «φούσκες» του προγράμματος της ΝΔ του Μητσοτάκη, όπως κάναμε και με το αγροτικό της «πρόγραμμα» δείτε εδώ http://dominonews.gr/?p=5436.

Ευτυχώς όμως που δεν θα κυβερνήσει ποτέ, όποτε η ανάλυσή μας έχει ως στόχο να μην «παγιδευτούν» στον τίτλο «σημεία αλήθειας» και «τσιμπήσουν» οι συμπολίτες μας το «δόλωμα» των «κούφιων λόγων του αέρα».

Μέχρι σήμερα μας έχουν «πρήξει τα συκώτια» πως το πρόγραμμά της Μητσοτακικής ΝΔ είναι ρεαλιστικό, και κοστολογημένο και πως θα «νοικοκυρέψουν» της χώρα κάνοντας οικονομίες…

Ας δούμε λοιπόν από πού θα κόψουν κάνοντας οικονομίες, και ας αναλογιστεί ο καθένας μας πόσο αυτά θα μας επηρεάσουν…

Γράφει λοιπόν στη σελίδα 10 του προγράμματος  «ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΗΘΕΙΑΣ» η Μητσοτακική ΝΔ:

Μείωση των κρατικών δαπανών

Συγκεκριμένα, επιτυγχάνουµε εξοικονόµηση:

* 200 εκατομμύρια ευρώ, από τη µμείωση των καταναλωτικών δαπανών του Δημοσίου κατά 12%. (=από πού θα κόψετε ρε; θα μας πείτε;;;)

*400 εκατομμύρια ευρώ, από τη βελτίωση των αποτελεσμάτωντων ΔΕΚΟ και όλων των νοµικών προσώπων της γενικής κυβέρνησης. (=από πού και πως θα μας πείτε;;;)

*150 εκατομμύρια ευρώ, από την αναστολή των προβλεπόμενων αυξήσεων στους διακοσίους υπαλλήλους. (το ακούτε Δημόσιοι Υπάλληλοι;;;;;;;;;)

*140 εκατομμύρια ευρώ, από τον εξορθολογισµό της κρατικής επιχορήγησης στα «ευγενή» ταµεία. (ευγενή Ταμεία;;;;;;;;; Τα ακούτε ΔΕΗτζήδες, ΟΤΕτζηδες κλπ;;;)

*100 εκατομμύρια ευρώ, από το συμψηφισμόοφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ µε αγροτικές επιδοτήσεις. (ΑΓΡΟΤΕΣ πάνε οι επιδοτήσεις σας… θα τις κρατήσει η Μητσοτακική ΝΔ για τις όφειλες σας στον ΟΓΑ…!!)

*150 εκατοµµύρια ευρώ, από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τις ηλεκτρονικές προμήθειες και την εθνική στρατηγική για το Φάρµακο.(= βλ. τις τελευταίες αποκαλύψεις πχ. Νοvartisκαι άλλες παρέες…)

*100 εκατοµµύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 400 εκατοµµύρια ευρώ στην τετραετία από την κατάργηση δοµών που δηµιουργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από τις αρχές του 2015 και από τη στρατηγική εκχωρήσεων (outsourcing) στον ιδιωτικό τοµέα. (= ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!!)

ΤΩΡΑ ΣΕΡΡΑΙΕ ΞΕΡΕΙΣ:

ΛΙΤΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ  – ΠΑΡΕΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

O ζιζανιοκτόνος