• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019

Ο Βορίδης «κάρφωσε» ονομαστικά τον Δένδια για το σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν»

Domino News
Domino News
Μάρτιος30/ 2017

Εσωκομματικό μήνυμα με αποδέκτη την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έστειλε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης.

Με αφορμή την υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν» και την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ο κ. Βορίδης –φανερά ενοχλημένος– κατονόμασε και τον κ. Δένδια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κ. Μαντά, κ. Δένδια, εκπροσωπείτε τους αρχηγούς σας. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, κάτι ακούω για “σκάνδαλο Ντυνάν”. Είδα ένα ωραίο πρωτοσέλιδο στην “Αυγή” που μιλάει για πέντε “γαλάζιους” υπουργούς».

Και συνέχισε: «Θα πάτε τις επόμενες μέρες και θα έρθετε να μου πείτε εάν έχω τελέσει ποινικό αδίκημα, γιατί εισηγήθηκα στη Βουλή και η Βουλή ψήφισε συγκεκριμένη διάταξη. Θα φέρετε εδώ πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής που θα με αφορά. Εάν δεν το κάνετε μέσα στις επόμενες μέρες, δεν θα ξανακούσω τίποτα σε ό,τι με αφορά για “σκάνδαλο Ντυνάν” και για οποιοδήποτε άλλο σκάνδαλο».

Η ονομαστική αναφορά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και της Νέας Δημοκρατίας θεωρήθηκε ως έμμεσο μήνυμα του κ. Βορίδη προς την ηγεσία του κόμματός του να παράσχει ξεκάθαρη στήριξη στην επίθεση που δέχεται από την κυβέρνηση.

«Τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά» ήταν το σχόλιο συναδέλφου του βουλευτή σε πηγαδάκι της Βουλής. «Οι φήμες, οι λασπολογίες, οι κουβεντούλες, τα υπονοούμενα, αυτά τελειώνουν για μένα» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Βορίδης.

Πηγή: dimokratianews.gr