• Σήμερα είναι: Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018

Αμετακίνητη η Μαρία…

Domino News
Domino News
Μάρτιος01/ 2018

Αμετακίνητη από την υπουργική της θέση παρέμεινε η Σερραία Υφυπουργός και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά αποτελώντας από μόνη της μία πολιτική σταθερά για το νομό!

Η Σερραία πολιτικός αποτελεί την πρώτη και μοναδική γυναικεία παρουσία στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, από τη μέρα ίδρυσής του, σπάζοντας ένα «ανδροκρατούμενο» από το 1974 υπουργείο.

Αδιαμφισβήτητο δεδομένο, που αποδεικνύει την εκτίμηση στο πρόσωπό της και την αναγνώρισή της προσφοράς της στα αναπτυξιακά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας και Θράκης, αποτελεί η διατήρησή της στο ευαίσθητο και νευραλγικό Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, και στις τέσσερις (4) συνθέσεις της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου (ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων), δηλαδή αυτών του Ιανουαρίου του 2015, του Σεπτεμβρίου του 2015, του Νοεμβρίου του 2016, και του Φεβρουαρίου του 2018!

Στη μέχρι σήμερα Υπουργική θητεία της η ίδια προώθησε την επιχειρηματική δραστηριότητα και την οικονομική ανάπτυξη στη Μακεδονία και τη Θράκη, διαφύλαξε και ανέδειξε την ιστορική, θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής και διατήρησε διεθνείς επαφές, προασπίζοντας σθεναρά και με πάθος τα Εθνικά μας θέματα.

Μαρία Κόλλια, συνέχισε!

Όλοι οι Σερραίοι, που αγαπάμε τον τόπο μας., είμαστε μαζί σου!

Ο δεξιός