• Σήμερα είναι: Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019

Απεβίωσε η Νινέτα Φραγκεδάκη

Domino News
Domino News
Οκτώβριος29/ 2018

Την τελευταία της πνοή άφησε η  πρόεδρος του «Σπιτιού της γυναίκας» στις Σέρρες Νινέτα Φραγκεδάκη, σε ηλικία 74 ετών, ύστερα από πολυετή μάχη με την επάρατο νόσο

Η εκλιπούσα είχε αναπτύξει πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση. Ήταν παντρεμένη με τον Αθανάσιο Φραγκεδάκη, εκ των ιδρυτών της εφημερίδας «Παρατηρητής», μαζί με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τη Μαρία, τη Διαμάντω και τον Αντώνη.

Η Νινέτα Φραγκεδάκη πρωτοστάτησε στη δημιουργία του «Σπιτιού της Γυναίκας» για την στήριξη κακοποιημένων γυναικών.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα, στις 4μ.μ., στον ιερό Μητροπολιτικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις 4μ.μ.

Το θλιβερό άγγελμα της εκδημίας της ανακοίνωσε ο δικηγόρος Αντώνης Φραγκεδάκης με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τα εξής:

«Γλυκιά μανούλα μου καλό ταξίδι, έφυγες με αξιοπρέπεια και πάλεψες μέχρι τέλους, σ’αγαπώ. Έφυγε σε ηλικία 74 ετών η Νινέτα Τσιαρέα Φραγγεδάκη, η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, στις 16:00 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μητρόπολη Σερρών. Υπήρξε παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους της».

Πηγές: eproodos.gr / epiloges.tv