• Σήμερα είναι: Τρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018

Αυτοκτόνησε 15χρονος – Κατήγγειλε bullying από τους συμμαθητές του

Domino News
Domino News
Ιούλιος09/ 2018

Το πάρτι με συμμαθητές και το σημείωμα που κατονομάζει πρόσωπα

Ακόμη μία ανείπωτη τραγωδία εξαιτίας του bullying, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη με θύμα ένα 15χρονο αγόρι.

Ο 15χρονος, αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη. Το άτυχο αγόρι εντόπισαν οι ίδιοι του οι γονείς, μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο δωμάτιο του απαγχονισμένο.

Δίπλα του βρέθηκε σημείωμα που απέδιδε την πράξη του στο bullying, που φέρεται να δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του. Ο πατέρας του παιδιού μάλιστα φέρεται να ασχολείται με τα κοινά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο τραγικός αυτόχειρας που φοιτούσε σε Γυμνάσιο της Αργυρούπολης.

«Αυτοί με κατέστρεψαν -Καταστρέψτε τους»

Ο άτυχος νέος, είχε γράψει αρκετά σημειώματα στα οποία εξηγούσε την κόλαση του bullying που ζούσε στο σχολείο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει έξι συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», γράφει. Αφού κατονομάζει τους έξι συμμαθητές του καταλήγει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το παιδί αυτοκτόνησε λίγο αφότου είχε επιστρέψει στο σπίτι από ένα πάρτι.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 15χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: altsantiri.gr