• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Χαμός στα social media για τα «fake news» του Γιάννη Λοβέρδου

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος10/ 2018

Η  ανάρτηση που «κατέβηκε»  και η οργή του Πολάκη

«Για πέστε μου ειλικρινά, βρε σύντροφοι Συριζανέλ, πόσο επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη κι ασφάλεια είναι αυτός ο παππούς, που κρατάει μια ελληνική σημαία, για να τον κυνηγούν τρεις κρανιοφόροι, πάνοπλοι, εξαγριωμένοι ΜΑΤατζήδες;» , έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία με άνδρες τον ΜΑΤ να κυνηγούν έναν ηλικιωμένο.

Ωστόσο η ανάρτηση του αυτή προκάλεσε την δημόσια κατακραυγή από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς με μια πρόχειρη έρευνα στο Google θα δει κανείς ότι πρόκειται για στιγμιότυπο από τις μεγάλες διαδηλώσεις της 28ς και 29ης Ιουνίου του 2011, ημέρες κατά τις οποίες η Βουλή ενέκρινε το Μεσοπρόθεσμο της κυβέρνησης Παπανδρέου και στην πλατεία Συντάγματος βρισκόταν το κίνημα των “Αγανακτισμένων”.

Η επίμαχη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν αυτή που δημοσιεύουμε. Μετά την κατακραυγή από τους χρήστες του διαδικτύου, ο Γ. Λοβέρδος κατέβασε την ανάρτησή του.

Βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου με αφορμή τη δημοσίευση φωτογραφίας με ΜΑΤ να κυνηγούν ηλικιωμένο συνταξιούχο από το 2011 ως επίθεση από τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη προχθές στη ΔΕΘ.

Ο ίδιος απευθύνεται στον Γιάννη Λοβέρδο αποκαλώντας τον «σίχαμα της δημοσιογραφίας» και τον κατηγορεί ότι με ψεύτικες ειδήσεις προσπαθεί να εξαργυρώσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του κ. Πολάκη και δείτε τις ψεύτικες φωτογραφίες που παρουσίασε ως πρόσφατες ο δημοσιογράφος:

ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΒΕΡΔΟ:Στις πόσες ψεύτικες φωτογραφίες και «ειδήσεις» σου έχει τάξει ο Μητσοτακης να σε βαλει υποψήφιο με τη ΝΔ ;;;!Έχει πέσει πολύ πείνα στο Blue sky τώρα που κόπηκε η διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ και ψάχνεις δουλειά ε;;;;

Πηγή: neaselida.gr