• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019

Δημήτρης Χασάπης: Το ΤΕΙ θα ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη

Domino News
Domino News
Οκτώβριος10/ 2018

Την ώρα που δημοσιεύονται οι «καυτοί» διάλογοι του προφυλακισθέντα καθηγητή με τις φοιτήτριες του ΤΕΙ Σερρών αλλά και η δημοσιοποίηση των ονομάτων και φωτογραφιών των συλληφθέντων, ο πρύτανης του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης κάνει γνωστό πως το Εκπαιδευτικό ίδρυμα θα δώσει παρών ως πολιτική αγωγή και θα ζητήσει αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη όλες αυτές τις ημέρες εφόσον φυσικά έχει προηγηθεί η απόδειξη της ενοχής των κατηγορουμένων από την υπόθεση με τον καθηγητή που κατηγορείται για δωροληψία και εκβιασμό.

O Πρύτανης του ΤΕΙ για μια ακόμη φορά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο και για δεύτερο καθηγητή του Ιδρύματος που δρούσε κατ αυτόν τον τρόπο. Ο κος Χασάπης δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχουν ζητηθεί από τις αρχές μέχρι στιγμής, στοιχεία για κανέναν άλλον εκπαιδευτικό, ούτε υπήρξε έστω μία ανωνυμία καταγγελία.

Τέλος, ο ίδιος διευκρινίζει πως μετά την απόφαση της συγκλήτου και την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, η υπόθεση έχει πάρει τον σωστό δρόμο, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα πως η δικαιοσύνη θα τιμωρήσει παραδειγματικά αν αποδειχθεί ότι διαπράχθηκαν τα αδικήματα αυτά.

Πηγή: epiloges.tv