• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον

Domino News
Domino News
Μάρτιος12/ 2018

Την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά την συνάντηση με Τσίπρα στο Μαξίμου – Έκανε λόγο για αυστηρότερες ποινές

Αμέσως μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός αθλητισμού ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους δήλωσε πως: «Η κυβέρνηση έχει δώσει μάχες, μένουν περισσότερα να γίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η προσπάθεια να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστοςΤο πιο σημαντικό είναι οι κανόνες που ισχύουν έναντι όλων«, πρόσθεσε και ανακοίνωσε:

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, τη Λίγκα, ενώ είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UΕFΑ και δεν θα εκκινήσει αν δεν υπάρξει κοινό συμφωνημένο πλαίσιο από όλους«.

Ερωτηθείς για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά το περιστατικό εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δήλωσε:

«Τα πάντα είναι στο τραπέζι τις επόμενες ώρες θα κάνουμε τις συζητήσεις. Όλα είναι στο τραπέζι εφόσον δεν κάνουν όσοι πρέπει τις κινήσεις τους. Πάμε σε μια επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε«.

Πηγή: news247.gr