• Σήμερα είναι: Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αντινομάρχης Θωμάς Σιαμπίρης

Domino News
Domino News
Οκτώβριος08/ 2018

Απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών ο πρώην αντινομάρχης Σερρών Θωμάς Σιαμπίρης.

Ο Θωμάς Σιαμπίρης, γεννήθηκε το 1953 και μεγάλωσε στο Νέο Πετρίτσι, από όπου έφυγε σε ηλικία 15 χρόνων προκειμένου να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε τις σπουδές του στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης του τμήματος Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Σιδηροπούλου, που είναι από το Νέο Πετρίτσι, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Ευγενία και τη Μεταξία

Το 1984 εισήλθε στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών στο κλάδο των εφοριακών. Μέχρι το 1995 υπηρέτησε στη Δ.Ο.Υ. Σιδηροκάστρου. Εργάστηκε στη Θεσσαλονίκη, στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.).

Αμέσως με την είσοδό του στον κλάδο των εφοριακών ασχολήθηκε με το συνδικαλιστικό κίνημα και εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1985 αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών με την παράταξη της ΠΑΣΚΕ.

Το 2005 εκλέχτηκε Γενικός Σύμβουλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών (ΠΟΕ – ΔΟΥ). Παράλληλα ήταν μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας Εφοριακών ΠΑΣΚΕ Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής. Ήτανι επίσης μέλος της Δευτεροβάθμιας Συντονιστικής Γραμματείας ΠΑΣΚΕ Εφοριακών Ελλάδας.

Το 2010 διετέλεσε αντινομάρχης Διοίκησης-Οικονομικών και Ανάπτυξης όντας εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με τον Στ. Φωτιάδη

Ποτέ του δεν σταμάτησε να έχει επαφές με το Νέο Πετρίτσι, όπου επίσης έχει αναπτύξει πλούσια δράση. Ήταν Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ν. Πετριτσίου, γενικός γραμματέας της ομάδας ποδοσφαίρου «Αναγέννηση» για μια δεκαετία, ενώ διετέλεσε και μέλος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου. Επίσης ήταν ιδρυτικό μέλος & Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Βλάχων Ν. Πετριτσίου «Η Ράμνα». Στην πρώην κοινότητα Νέου Πετριτσίου είχε συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές του 1994 ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος και αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του

Πηγή: epiloges.tv