• Σήμερα είναι: Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019

Εμετική ανάρτηση του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος22/ 2017

Σάλο έχει προκαλέσει η αρρωστημένη ανάρτηση ενός αμφιλεγόμενου δήθεν ανατρεπτικού καλλιτέχνη του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για τη μικρή Νεφέλη και την προσπάθεια της οικογένειας της να συγκεντρωθούν χρήματα για θεραπεία στο εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου καταπατώντας κάθε έννοια ανθρωπιάς χρησιμοποίησε την ιστορία της μικρούλας για να «βρίσει» του πολιτικούς και παράλληλα όλους εκείνους που συγκινήθηκαν από το πρόβλημά της.

Έγραψε στο Facebook:

«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως

Και συνέχισε πιο κάτω:

«Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας».

Ευτυχώς, η πλειοψηφία δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία των «συνανθρώπων» μας και το ποσό που χρειαζόταν συγκεντρώθηκε, προφανώς από «ηλίθιους» που καταλαβαίνουν από «δραματάκια» και δεν τους έχει έρθει ακόμη «ψόφος»…

Πηγή: neaselida.gr