• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018

Επικεντρωνόμαστε σε ένα παραγωγικό μοντέλο που ξεφεύγει από τη λογική των επιδοτήσεων

Domino News
Domino News
Ιούνιος15/ 2017

Ρίχνουμε βάρος στη δημιουργία ενός πλαισίου αξιοκρατίας και ισονομίας, που θα ανταμείβει όσους εργάζονται ουσιαστικά

Στο Export Summit V, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς έδωσε το «παρών σήμερα, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσωπώντας  την Ελληνική Κυβέρνηση.

Η Υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας την αδήριτη ανάγκη υλοποίησης ενός οργανωμένου σχεδιασμού που θα προσβλέπει στην οικοδόμηση ενός παραγωγικού μοντέλου που θα απαγκιστρωθεί από τις ζημιογόνες λογικές των επιδοτήσεων και του εύκολου κέρδους.

Πιο συγκεκριμένα η Σερραία Υφυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων:

Επικεντρωνόμαστε, ίσως για πρώτη φορά, στην οικοδόμηση ενός ολοκληρωμένου παραγωγικού μοντέλου, που ξεφεύγει από τη λογική των επιδοτήσεων και του εύκολου κέρδους, που κυριάρχησε επί δεκαετίες και ζημίωσε τη χώρα μας. […] Το βάρος το δίνουμε στη δημιουργία ενός πλαισίου αξιοκρατίας και ισονομίας, που θα ανταμείβει, πάνω από όλα, εκείνους που εργάζονται ουσιαστικά. […] Οφείλουμε λοιπόν, να κινηθούμε από εδώ και στο εξής, συνεργατικά και με εμπιστοσύνη, συνολικά ως χώρα, ώστε να βελτιστοποιήσουμε και να αναδιαρθρώσουμε την παραγωγή μας στα διεθνή επίπεδα, διατηρώντας, και αυξάνοντας ταυτόχρονα, το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας…