• Σήμερα είναι: Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018

Επίθεση Βαρουφάκη σε ΝΔ: Η συνέπεια εξοργίζει τους ασυνεπείς

Domino News
Domino News
Μάιος13/ 2017

Επίθεση εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά της ΝΔ, με ανακοίνωσή που εξέδωσε, ενώ παράλληλα αφήνει και αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία που προκλητικά απαιτεί, από τον Ιανουάριο του 2015, να υπογράφει η κυβέρνηση όλους τους νέους φόρους που απαιτούν οι τροϊκανοί, την ώρα που η ίδια υπόσχεται μείωση της φορολογίας, τολμά να λοιδορεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, που λέει σήμερα αυτά που έλεγε όσο ήταν υπουργός», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής του DiEM25 υπενθυμίζει ότι όσο ήταν υπουργός Οικονομικών υποστήριζε τη μείωση της φορολογίας και την αναδιάρθρωση του χρέους ως προαπαιτούμενα για την απόδραση της χώρας από τη χρεοδουλοπαροικία. Όπως υπογραμμίζει, αυτά τα υποστήριζε από το 2010. «Η συνέπεια εξοργίζει τους ασυνεπείς», σχολιάζει δηκτικά.

Επιπρόσθετα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι «η Ελλάδα που ασφυκτιά δεν αντέχει μία Νέα Δημοκρατία που πασχίζει να αντιγράφει στην ασυνέπεια τον Σύριζα του 2014 κι έναν Σύριζα που αντιγράφει τη μνημονιακή συνέπεια της Νέας Δημοκρατίας του 2014».

Πηγή: ΑΠΕΜΠΕ