• Σήμερα είναι: Τρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018

Επιτυχημένο το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον στο Σιδηρόκαστρο

Domino News
Domino News
Απρίλιος04/ 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξήχθη στο Σιδηρόκαστρο

Είναι μια διοργάνωση θεσμός για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς διεξάγεται για 5η χρονιά. Φέτος οι συμμετοχές ήταν πραγματικά πολλές και ξεπέρασαν τις 350 από 30 χώρες, ενώ συνολικά στη χώρα μας ήρθαν σχεδόν 600 αθλητές και συνοδοί, με αποτέλεσμα να γεμίσουν ασφυκτικά όλα τα καταλύματα της περιοχής.

Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν τουρνουά στις ηλικιακές κατηγορίες U19, U15, U13 και U11, με τη χώρα μας να κατακτά 23 μετάλλια στις μικρές κατηγορίες.

Στην κατηγορία των U19 στο ατομικό των ανδρών πρώτευσε ο Γκρίμλεϊ (Σκωτία), ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Ρας (Αγγλία) με 2-0. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ολσον (Σουηδία) και Σαν Λουίς (Ισπανία).

Στις γυναίκες (U19) το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιντσι (Τουρκία), η οποία έκαμψε την αντίσταση της Μανταράζ (Ουγγαρία). Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Πόλαντς (Τσεχία) και Σαντορχάζι (Ουγγαρία).

Όλες οι αποστολές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες και μάλιστα κάποιες έκλεισαν από τώρα δωμάτια για το διεθνές τουρνουά Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στο Σιδηρόκαστρο το διάστημα 20-22 Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ