• Σήμερα είναι: Τρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018

Έρχονται 2.500 προσλήψεις στο Δημόσιο

Domino News
Domino News
Ιούλιος10/ 2018

Το Δημόσιο συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ σε δεκάδες φορείς και οργανισμούς. Μέσα στον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν τρεις διαγωνισμοί για 390 θέσεις μόνιμων υπαλλήλων.

Οι προσλήψεις του Ιουλίου

Μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα από τις 17 του μήνα ημέρα Τρίτη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για πρόσληψη στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Ο ΔΕΔΔΗΕ θα προσλάβει 158 άτομα με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.asep.gr – Πολίτες – Ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 20 Ιουλίου να στείλουν την εκτύπωση της ηλεκτρονικής έκδοσης υπογεγραμμένη μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ.

Από τις 9 Ιουλίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 186 ατόμων ΔΕ ημερησίων φυλάκων και νυχτοφυλάκων αρχαιοτήτων σε μουσεία της χώρας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 20 Ιουλίου. Η αίτηση γίνεται στο www.asep.gr σύμφωνα με τις οδηγίες και αποστέλλεται στο Συμβούλιο ταχυδρομικά.

Από τις 16 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τις 46 θέσεις στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Οι θέσεις αφορούν σε ΠΕ,ΤΕ και ΔΕ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μέσω του www.asep.gr.

1.200 άτομα στην Υγεία

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την πρόσληψη 1.200 μόνιμων εργαζόμενων στα νοσοκομεία της χώρας.

Η προκήρυξη αναμένεται να αναρτηθεί μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αφορά σε θέσεις:

ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων

ΠΕ Ακτινοφυσικών

ΤΕ Εργοθεραπευτών

ΠΕ ‘ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας

ΤΕ Νοσηλευτών

ΤΕ Φυσικοθεραπείας

ΠΕ Νοσηλευτών

ΠΕ Πληροφορικής

ΔΕ Νοσηλευτών

ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού

ΤΕ Λογοθεραπευτών

ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων

ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας

ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών

ΥΕ Τραυματιοφορέων

Πηγή: neaselida.gr