• Σήμερα είναι: Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018

Έργα αναμόρφωσης του κόμβου Σιδηροκάστρου

Domino News
Domino News
Νοέμβριος04/ 2017

Για την εκτέλεση των προτεινόμενων εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του κυκλικού κόμβου Σιδηροκάστρου, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, απαιτείται ο αποκλεισμός του κόμβου και των προσβάσεών του, περίπου για 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει, ότι εκτός από τις λωρίδες επιτάχυνσης / επιβράδυνσης της Εγνατίας Οδού, θα αποκλειστούν και οι οδοί που συνδέονται άμεσα με τον εν λόγω κόμβο.

Προβλέπονται να γίνουν έργα αφαίρεσης των στηθαίων, διαπλάτυνσης, ασφαλτόστρωσης, διαγραμμίσεις , σήμανση και τοποθέτηση φωτιστικών.

Σύμφωνα με την μελέτη της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ , η οποία εγκρίθηκε από την ΔΙΠΕΧΩΣ ΠΚΜ, οι κινούμενοι με κατεύθυνση το Σιδηρόκαστρο τόσο στον Κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, όσο και στο επαρχιακό και τοπικό οδικό δίκτυο και το αντίστροφο, θα ενημερώνονται έγκαιρα για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κατάλληλη εργοταξιακή πληροφοριακή σήμανση, και μέσω των προτεινόμενων παρακάμψεων θα καταλήγουν στον προορισμό τους. Η κίνηση των οχημάτων για την περίοδο κατασκευής των έργων θα γίνεται μέσω των παρακάτω εκτροπών όπως αναλυτικά αναφέρει η σχετική μελέτη.

Πηγή: epilogestv.gr/ert.gr