• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης…

Domino News
Domino News
Αύγουστος09/ 2018

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης που μας ενημερώνουν ότι η Ελλάδα βγαίνει σε λίγες μέρες από μια πολυετή οικονομική κρίση.

Γιατί τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης δεν πολύ-ενδιαφέρονται για την έξοδο της χώρας από τα εφιαλτικά μνημόνια.

Έχουν άλλες προτεραιότητες, αφού έχουν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε καθημερινή βάση βομβαρδίζουν τον κόσμο με στημένα ρεπορτάζ και κακόγουστα σενάρια στην εναγώνια προσπάθεια τους να βάλουν τον Αλέξη Τσίπρα στο κάδρο των ευθυνών.

Βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Πρωθυπουργός μιας χώρας δεν είναι ούτε Αρχηγός της Πυροσβεστικής ούτε Αρχηγός της Αστυνομίας για να σβήνει φωτιές.

Παρόλαυτα ανέλαβε από την πρώτη ημέρα την πολιτική ευθύνη για την καταστροφική πυρκαγιά.

Αυτό όμως δεν αρκεί στο παλιό πολιτικό σύστημα που επιδιώκει ολική επιστροφή για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο με τη διαπλοκή, τη συναλλαγή, τις μίζες και τις πελατειακές σχέσεις.

Αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τον λαό στην εξαθλίωση κουνάνε το δάχτυλο και έχουν την απαίτηση να μας ξανακυβερνήσουν.

Είναι γνωστό ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα ή ως τραγωδία.

Γιατί ενδεχόμενη επιστροφή στην εξουσία των πολιτικών δυνάμεων που κατέστρεψαν την Ελλάδα μόνο νέες συμφορές μπορεί να προκαλέσει.

Κανείς δεν είπε ότι η κυβέρνηση του είναι αλάνθαστη.

Αλλά κατάφεραν μέσα σε τρία χρόνια να βγάλουν τη χώρα από μια πρωτοφανή κρίση και να προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις που δεν τόλμησε ποτέ το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα.

Είναι έγκλημα σε βάρος του λαού και του έθνους η επαναφορά των πολιτικών ζόμπι στην εξουσία.

Ευτυχώς ο λαός έχει μνήμη και γνωρίζει πολύ καλά τί τον περιμένει αν επιστρέψουν στο Γκουβέρνο τα ρετάλια της διαπλοκής, οι μιζαδόροι της SIEMENS και της NOVARTIS, οι προστάτες της διαπλοκής και οι… τροχονόμοι των θαλασσοδανείων.

Πηγή: kontranews.gr