• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Game of Thrones: Έσπασε κάθε ρεκόρ η πρεμιέρα της 7ης σεζόν

Domino News
Domino News
Ιούλιος18/ 2017

Καθώς πλησιάζει το τέλος της σειράς Game of Thrones, δεν φαίνεται να μειώνεται το ενδιαφέρον των θεατών. Για την ακρίβεια, ισχύει το αντίθετο: η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν έσπασε νέο ρεκόρ για το HBO.

Το «Dragonstone», το πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν, έφτασε τα 16,1 εκατ. θεατές (10,1 ζωντανά και οι υπόλοιποι μέσω streaming/DVR), σύμφωνα με το Variety. Πρόκειται για 50% αύξηση σε σχέση με την πρεμιέρα της έκτης σεζόν, το οποίο είναι εκπληκτικό, αν λάβουμε υπόψη και το τέλος της 5ης σεζόν, αλλά και τον τρόπο που άφησε τους θεατές να περιμένουν τη συνέχεια.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η θεαματικότητα γενικότερα είναι υψηλότερη την Άνοιξη, που προβάλλονταν οι προηγούμενες σεζόν, σε σχέση με το καλοκαίρι. Παρά το καλοκαιρινό ντεμπούτο λοιπόν, το «Dragonstone» ήταν η πρεμιέρα με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα στην ιστορία του HBO.

Η φετινή, έβδομη σεζόν, του Game of Thrones είναι η προτελευταία και θα ολοκληρωθεί σε επτά επεισόδια, ενώ η 8η και τελευταία σεζόν θα ολοκληρωθεί σε έξι.

Πηγή: zougla.gr