• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019

«Game of thrones»: Στην τελική ευθεία, με είσοδο νέων χαρακτήρων

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος19/ 2017

Η παραγωγή του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game of thrones» ξεκινά τον Οκτώβριο, και ο ιστότοπος των θαυμαστών της σειράς «Watchers on the wall» αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κάστινγκ για δύο καινούργιους ρόλους.

Ο ένας είναι ένα κορίτσι του Βορρά. Ιδανικά, ηλικίας 8 χρόνων. Ο χαρακτήρας αυτός θα μοιάζει πολύ με αυτόν της Lyanna Mormont, θα είναι άφοβη δηλαδή και θα λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Ο ιστότοπος εκτιμά ότι ενδέχεται να έχει συγγενική σχέση με τη Lyanna Mormont ή να είναι μέλος άλλης εξέχουσας οικογένειας του Βορρά που υπέκυψε στους White Walkers.

Το δεύτερο κάστινγκ αφορά σε ένα αγόρι της ίδιας ηλικίας ή και λίγο μεγαλύτερο. Ο ρόλος περιγράφεται ως ένα φτωχό αγόρι, το οποίο πρέπει να αγωνιστεί για τα πάντα. Οι εικασίες του ιστότοπου το εμφανίζουν είτε στο Kings Landing είτε στο Essos.

Επικρατεί ασάφεια για το πώς ακριβώς θα είναι αυτοί οι χαρακτήρες. Ακόμη και για το αν θα είναι καινούργιοι ή, απλώς, επανεμφάνιση χαρακτήρων που γνωρίζουμε ήδη. Το «TV Guide» αναλογίζεται ακόμη και το κατά πόσον το κορίτσι και το αγόρι είναι τα μελλοντικά παιδιά της Daenerys Targaryen και του ‎Jon Snow.

Χρειάζεται υπομονή και αυτοπειθαρχία. Δεν θα το ανακαλύψουμε πριν αρχίσουν οι προβολές, το 2019. Η εταιρεία HBO κρατά επτασφράγιστο μυστικό την πλοκή του όγδοου κύκλου. Επτασφράγιστο σε τέτοιο βαθμό, που κινηματογραφούν πολλά τελειώματα της ιστορίας.

Πηγή:naftemporiki.gr

Ετικέτες: