• Σήμερα είναι: Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018

Γιάννης Μοίρας: Η …αγία οικογένεια είχε ζητήσει και τη δική μου απόλυση!

Domino News
Domino News
Ιούνιος17/ 2017

Όποιος μας ενοχλεί, να απολύεται!Το τελευταίο κρούσμα λογοκρισίας και αλαζονείας από την πλευρά του πρίγκιπα Κυριάκου και της γνωστής οικογένειας έχει ως θύμα την Κατερίνα Ακριβοπούλου

Οι πολιτικοί πρίγκιπες και οι πορφυρογέννητοι, οι ελέω πατρός και μητρός αρχηγοί και τα golden boys της εξουσίας δεν σηκώνουν σάτιρα, ούτε καν κριτική.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου, με εμφανώς σκωπτική διάθεση και στο πλαίσιο της άποψης την οποία ελεύθερα δικαιούται και δύναται να εκφράζει δημόσια τόσο ως δημοσιογράφος όσο κι ως πολίτης, ανέβασε στον προ-σω-πι-κό της λογαριασμό στο facebook σατιρικό φωτομοντάζ που εμφανίζει το Μητσοτάκης ως επαίτη που ζητάει συνεχώς εκλογές.

Τι αποφάσισε να κάνει η επίσημη Νέα Δημοκρατία; Να ζητήσει από την ΕΡΤ τη διακοπή της συνεργασίας μαζί της!

Προσωπικά δεν αιφνιδιάζομαι. Στα είκοσι-έξι μου χρόνια (έτος 1995) με είχε καλέσει στο γραφείο του ο τότε εργοδότης μου στο National Greek Television αείμνηστος Δημήτρης Καστανάς και με είχε ενημερώσει ότι η γνωστή οικογένεια -αφού πρώτα ενημερώθηκε από την επίσημη “κομισάριό” της στη Νέα Υόρκη- του είχε ζητήσει τηλεφωνικά την απόλυσή μου από συνεργάτη του καναλιού στη θέση του πολιτικού συντάκτη, σχολιαστή, αναλυτή, επειδή σε κάποιο τηλεοπτικό σχόλιό μου είχα περιγράψει τον Κώστα Μητσοτάκη ως μία αμφιλεγόμενη ιστορικά προσωπικότητα από το χώρο της πολιτικής. Προς τιμήν του ο αείμνηστος Δ. Καστανάς δεν είχε μπει καν στη διαδικασία να κάνει δεκτό το απαράδεκτο αίτημα, το οποίο δεν ξέρω καν αν ετέθη και ως απαίτηση, αλλά από τότε ένιωσα στο πετσί μου, πως σκέφτονται και λειτουργούν τα τζάκια και οι οικογένειες απέναντι στο δικαίωμα της ελεύθερης άποψης και έκφρασης.

Όσο για το γεγονός που σχετίζεται με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, πρέπει να λάβουμε γνώση και θέση όλοι μας, είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Πηγή: epikairo.com