• Σήμερα είναι: Τρίτη, Σεπτέμβριος 18, 2018

Η απάντηση Σημίτη για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews

Domino News
Domino News
Νοέμβριος05/ 2017

Με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews με τίτλο: «Βάζουν στο κάδρο τον Σημίτη«, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, σε γραπτή ανακοίνωσή του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζει ότι:«εφεξής θα προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον οποιουδήποτε, ο οποίος υπό τον μανδύα μιας δήθεν «αντικειμενικής πληροφόρησης» επιχειρεί στην πραγματικότητα τη συκοφάντησή του».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews εστάλη στη Βουλή δικογραφία για την ανάμειξη του Γιάννου Παπαντωνίου στις προμήθειες των φρεγατών και του C4i. Επίσης, δημοσιεύει κατάθεση για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, στην οποία αναφέρεται: «Xάσαμε τη συμφωνία γιατί εμείς στοχεύσαμε χαμηλά, ενώ οι Αμερικανοί στόχευσαν κατευθείαν στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρωθυπουργό«.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κώστα Σημίτη: «Ο Μ.Ζοσεράν, που ισχυρίσθηκε προ του 2006, ότι ο κ. Σημίτης εμπλέκεται στην προμήθεια του SAIC έχει καταδικαστεί ήδη από τα γαλλικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι δύο γαλλικές εφημερίδες, που αναδημοσίευσαν τις δηλώσεις του, καταδικάστηκαν επίσης. Οι διάφοροι ισχυρισμοί του αποδείχθηκαν ψευδείς. Έχει τιμωρηθεί ακόμη για άλλες παρανομίες με ποινή φυλάκισης, την οποία και εξέτισε. Βεβαίως, προ πολλού είχε απολυθεί και από την εταιρεία Thales στην οποία ήταν σημαίνον στέλεχος».

Πηγή: real.gr