• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018

Η ΓΑΔΑ διαψεύδει τη δήμαρχο Μάνδρας

Domino News
Domino News
Νοέμβριος19/ 2017

Το ψέμα για ΟΠΚΕ και Τσίπρα

Έμπνευση από τη λάσπη που έχει κατακλύσει την περιοχή της Μάνδρας φαίνεται πως αντλεί η δήμαρχος Μάνδρας, η οποία συνεχίζει να πολιτικολογεί πάνω στα συντρίμμια και τα θύματα της τραγωδίας.

Η λαλίστατη δήμαρχος, η οποία δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στα καίρια και εύλογα ερωτήματα που έχουν τεθεί για τις ευθύνες του Δήμου και της ίδιας που βρίσκεται 11 χρόνια στη δημοτική Αρχή, συνεχίζει να πιάνει καθημερινά στασίδι στα κανάλια, με ιδιαίτερη προτίμηση στον ΣΚΑΙ.

Η κα δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι «δέκα αστυνομικοί του ΟΠΚΕ χθες το βράδυ δηλώθηκαν για πλιάτσικο στη Μάνδρα αλλά φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού».

Η απάντηση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ήρθε άμεσα, κάνοντας λόγο για ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δίνοντας στη δημοσιότητα μέρος του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την εν λόγω περιοχή.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα και αναφορές σε ΜΜΕ για μετακίνηση και διάθεση ομάδας Ο.Π.Κ.Ε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στην οικία του Πρωθυπουργού», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου», αναφέρει ακόμη η ΓΑΔΑ στην ανακοίνωσή της ενώ διευκρινίζει ότι:

«Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως:

•Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».

Πηγή: tribune.gr