• Σήμερα είναι: Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Η Νοτοπούλου «ψηφίζει»…Σέρρες και παραδέχεται το έργο της Μ. Κόλλια

Domino News
Domino News
Οκτώβριος16/ 2018

Η Κατερίνα Νοτοπούλου παραδέχεται έμμεσα το έργο της Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς μαθαίνουμε ότι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, προσέλαβε και κράτησε στο Μακεδονίας Θράκης τους περισσότερους από τους Σερραίους συμβούλους και τους συνεργάτες της Σερραίας κας Κόλλια, ειδικά εκείνους που δραστηριοποιούνταν στα θέματα χωροταξικών και οικονομικών.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα για τη ΣΥΡΙΖΑια υφυπουργό. Το πρώτο είναι ότι προφανώς δεν έχει συνεργάτες και συμβούλους με την ίδια εμπειρία με εκείνους της κας Κόλλια. Το δεύτερο είναι ότι κρατώντας τους συνεργάτες της, παραδέχεται έμμεσα και ουσιαστικά το έργο και την αποτελεσματικότητα της προκάτοχου της.

Η μόνη σημαντική αλλαγή που έγινε τελικά σε επίπεδο στελεχών του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ήταν η παραίτηση του Προέδρου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του πετυχημένου και ικανού κατά γενική ομολογία θεσσαλονικού επιχειρηματία κ. Παντελή Αγγελίδη, που οι πολιτικές του όμως σχέσεις και τοποθετήσεις μάλλον «κλίνουν επί δεξιά»…

Πηγή: news.makedonias.gr