• Σήμερα είναι: Τρίτη, Οκτώβριος 16, 2018

Ή ο Δήμαρχος Σερρών δεν καταλαβαίνει τι του λένε ή τον βρήκαν…και τον «δουλεύουν»

Η Τσουγκράνα
Η Τσουγκράνα
Αύγουστος29/ 2017

Τελικά ένα από τα δύο πρέπει να συμβαίνει…Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά…

Πριν ένα μήνα να ευχαριστεί την Μαρία Κόλλια που στάθηκε στο πλευρό του και τον βοηθά (!!!) και σήμερα να τον πειράζει που ήταν απούσα…από τη «μεγαλειώδη» συγκέντρωση στο Δημαρχείο Σερρών!!! Κι από την άλλη να απουσιάζει το 50% της Σερραϊκής αντιπροσωπείας στη Βουλή (Μαρία Κόλλια, Φωτεινή Αραμπατζή, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας) κι ο Δήμαρχος να ψέγει μόνο την Υπουργό Μαρία Κόλλια…που προτίμησε… τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ…κι όχι τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών!!!!!!!! αφήνοντας ασχολίαστες τις δύο άλλες απουσίες …!!!!!!!!!!

Όλα αυτά μάλλον χρήζουν εξήγησης από άλλη επιστήμη!

Όσο δε για την προτροπή του «Αν αγαπάτε αυτή την πόλη, αν πραγματικά θέλετε να έρθουν τα στρατόπεδα στο δήμο, αν θέλετε να κλείσει αυτή η συμφωνία, πείτε στην κυβέρνησή σας ότι θα παραιτηθείτε από τα κόμματα σας, ότι θα άρετε την εμπιστοσύνη σας και ρίξτε την κυβέρνηση αμέσως», απλά του προτείνουμε να παραιτηθεί ο ίδιος …εξάλλου είτε έχουμε Δήμαρχο είτε όχι…δεν έχει και μεγάλη διαφορά….

Εξάλλου όταν οι Σαμαροβενιζέλοι ξεπάτωσαν τη Σερραϊκή κοινωνία…για τον Πέτρο Αγγελίδη ήταν…απλά Παρασκευή πρωί…

Και αν τελικά ο Δήμαρχος Σερρών έχει εσωπαραταξιακό πρόβλημα δεν μπορεί να ρίχνει αλλού το μπαλάκι των ευθυνών!

Ο Πάνος Καμμενος του δίνει κατά χρήση τα στρατόπεδα για 99 χρόνια κι ο Δήμαρχος Σερρών θέλει πλήρη κυριότητα!!! Όταν κάτι τέτοιο, ούτε πρωτοετής φοιτητής Νομικής δεν θα επέτρεπε καν να συζητηθεί…

Δηλαδή έχουμε ένα Δήμαρχο ο οποίος αναγνωρίζει πως διεκδικεί για δικό του κάτι που δεν του ανήκει… κι ενώ του το παραχωρούν κατά χρήση … αυτός το θέλει δικό του !!!

Όσο για τους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης: «Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα…»

Τίποτα, τελικά, δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο…

Όχι, δε φταίει ούτε το νερό, ούτε ο αέρας για το κατάντημα του τόπου μας…!!!

Η τσουγκράνα

Ετικέτες: ,