• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019

Η Χαρούλα και ο Χαράλαμπος

Orion
Orion
Μάρτιος13/ 2018

Ο Χαράλαμπος γύρισε σπίτι κουρασμένος. Βγήκε νωχελικά από το κορεάτικο αυτοκίνητο και ανέβηκε στο διαμέρισμα που το είχαν χτίσει Αλβανοί. Άφησε τη σακούλα με τα ψώνια στο ινδικό προκατασκευασμένο κομοδίνο και αμέσως έβγαλε τις τούρκικες κάλτσες που τον είχαν κουράσει όλη την ημέρα. Έπλυνε τα πόδια του με το τούρκικο σαπούνι και τα σκούπισε με την τούρκικη πετσέτα που είχε πάρει η Χαρούλα από το παζάρι.

Από το καθιστικό ακουγόταν πως το τούρκικο σήριαλ κόντευε να τελειώσει.

Κάθισε να φάει έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη γιαπωνέζικη τηλεόραση. Στράγγισε λίγο αιγυπτιακό λεμόνι πάνω από τη σαλάτα με τα τούρκικα μαρούλια, ανακάτεψε καλά τη γερμανική μαγιονέζα με τα κομμάτια του γερμανικού αλλαντικού και του ολλανδικού κασεριού και πήρε την πρώτη μπουκιά με το πακιστανικό πιρούνι. Μες τη σακούλα με τα ψώνια σκάλισε και βρήκε μια ιταλική ντομάτα και δυο τρυφερά τούρκικα αγγουράκια. Το βράδυ έπρεπε να τρώει υγιεινά. Ξέπλυνε καλά το στόμα του με κάμποσες δόσεις βουλγάρικου αναψυκτικού και για επιστέγασμα κάπνισε ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι ακουμπώντας αναπαυτικά στην τούρκικη πλαστική καρέκλα.

Μπήκε μέσα όταν το σήριαλ τέλειωνε. Ακολούθησαν διάσπαρτες ειδήσεις για ανεργία, φτώχεια, επιστήμονες και νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, ιαχές πολέμου και επεισόδια και διαδηλώσεις. Ο Χαράλαμπος τα θεώρησε όλα αυτά πολύ βίαια και καταθλιπτικά για να τα βλέπει ο 8χρονος γιος του και τον έστειλε στο δωμάτιό του να κοιμηθεί.

Πράγματι ο μικρός κοιμήθηκε σχετικά εύκολα παίζοντας angry birds στο κινέζικο tablet.

Ο Χαράλαμπος και η Χαρούλα έβρισαν για κανένα εικοσάλεπτο τους ανίκανους Έλληνες πολιτικούς, τους τρισκατάρατους Ευρωπαίους και τους μισητούς αλλοδαπούς που γεννοβολούσαν συνεχώς και έτρωγαν τα σκυλιά στα hotspot. Αναπόλησαν τις στιγμές που ζούσε ο μέγας Αλέξανδρος και έφτασε μέχρι τα βάθη της Ασίας και συνέκριναν τον απίθανο Περικλή με τους σημερινούς καρεκλοκένταυρους της εξουσίας.

Μετά συζήτησαν για τη μέρα που πέρασε. Ο Χαράλαμπος ένοιωθε ευτυχισμένος γιατί είχε αγοράσει ένα υπέροχο κινητό από έναν πλανόδιο πακιστανό. Τι και αν του φάνηκε κλεμμένο; Η τιμή ήταν εξαιρετική. Σχεδόν τον είχε κοροϊδέψει.

Η Χαρούλα ήταν χαρούμενη επίσης. Μια φίλη της που είχε κατεβεί πρόσφατα από Βουλγαρία της είχε φέρει δέκα πακέτα καπνό στη μισή τιμή από ό,τι τα αγόραζε από το ελληνικό περίπτερο. Με αυτά θα μπορούσε να βγάλει ένα μήνα.

Είδαν τον καιρό. Το Σαββατοκύριακο που ερχόταν ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για να πάνε στο κοντινό χιονοδρομικό της Βουλγαρίας. Έτσι θα είχαν την ευκαιρία να γεμίζουν το αμάξι με βενζίνη και να γλιτώσουν ένα μέρος των εξόδων. Πριν καλά το σκεφτούν, είχε κανονιστεί.

Ήταν και οι δυο χαρούμενοι. Πριν το καταλάβουν βρέθηκαν να κάνουν έρωτα. Η Χαρούλα έδωσε αμέσως στον Χαράλαμπο ένα ταϊλανδέζικο προφυλακτικό που κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά από μια βρετανική εταιρία.

Που καιρός για δεύτερο παιδί τώρα. Έτσι που την κατάντησαν τη χώρα οι προδότες πολιτικοί δεν υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα.

Orion

Ετικέτες: ,