• Σήμερα είναι: Κυριακή, Σεπτέμβριος 23, 2018

Η αγαστή συνεργασία εξηγεί τη σιωπή για το Noor1

Domino News
Domino News
Απρίλιος15/ 2018

Κατά μέτωπον επίθεση του Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία για τη σχέση της με τον Μαρινάκη

Με μία πολύ σκληρή διαρροή το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔΜαρία Σπυράκη, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των Νέων και τα σενάρια «ανταλλαγής» λύσης στο Σκοπιανό με παράταση στις μειώσεις συντάξεων που προτάσσει.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνουν πως «θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν υο υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη».

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για «αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ», τονίζοντας πως «έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1».

«Και εις ανώτερα!» καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κα Σπυράκη με ανακοίνωσή της αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες: Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της; Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Πηγή: tribune.gr