• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Ιούλιος 18, 2018

Κατακρίσεις, αγκυλώσεις και εγωισμοί

Sommelier
Sommelier
Ιούνιος20/ 2017

Την ιστορία με τον Χότζα, το γιο του και το γαϊδούρι ασφαλώς την γνωρίζετε. Είναι ένα πρώτης τάξεως διαχρονικό δίδαγμα για τη φύση του ανθρώπου και τον τρόπο του να λειτουργεί. Για την κατάκριση και την έλλειψη επιχειρημάτων. Διότι η κατάκριση είναι η πιο φτηνή πηγή αυτοεκτίμησης. Πραγματικά φτηνή όμως.

Εγκαινιάστηκε το αεροδρόμιο μικρών αεροσκαφών στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά. Εξαιρετική κίνηση, η οποία έρχεται να δώσει ένα ακόμη θετικό στοιχείο στην προοπτική ανάπτυξης του Νομού. Οι γνωστοί-άγνωστοι ενοχλήθηκαν. Γιατί η Υπουργός να πάει στην τελετή εγκαινίων για το αεροδρόμιο και όχι στην τελετή εγκαινίων ενός επαρχιακού δρόμου. Αν πάλι η Υπουργός πάει στην τελετή ενός επαρχιακού δρόμου, θα την κατακρίνουν ότι στήνει φιέστες για μικρά έργα.

Τελικά το να μην κάνεις τίποτε είναι λιγότερο επικίνδυνο για τη φήμη σου από το να κάνεις.

Δυστυχώς γι’αυτούς, βρίσκονται αντιμέτωποι με την Υπουργό, η οποία διάλεξε να κάνει πράγματα. Και να διορθώνει καταστάσεις. Μέσα από κατακρίσεις, συκοφαντίες, επιθέσεις, πόλεμο και διάφορους, οι οποίοι από διάφορα πόστα προσπαθούν να την σταματήσουν από το να κάνει.

Εμείς σε αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχουμε αγκυλώσεις, ούτε φτηνούς εγωισμούς. Κοιτώντας τα γεγονότα, μένουμε μόνο σε αυτά και σεβόμαστε αυτόν που κάνει. Ό,τι θετικό κάνει και θα μείνει παρακαταθήκη στον τόπο. Διότι πίσω από τις αναρτήσεις βρίσκονται πράγματα, γεγονότα και άνθρωποι. Και όταν οι αναρτήσεις θα έχουν σβήσει στη λήθη των υπολογιστών και της μνήμης, θα μείνει μόνο η ωφέλεια από τα όσα θα έχουν γίνει.

Και εκεί, δυστυχώς για τους γνωστούς-άγνωστους και ευτυχώς για την ίδια και τον τόπο, η συγκριτική διαφορά θα είναι συντριπτική. Υπέρ της ίδιας και κυρίως του τόπου.

Sommelier

Ετικέτες: ,