• Σήμερα είναι: Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Μαρία Κόλλια, κάνε όσα πιο πολλά τέτοια … «ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ» μπορείς!

Η Τσουγκράνα
Η Τσουγκράνα
Ιούνιος16/ 2017

Αναγκάζομαι να ξανανοίξω «τα μαύρα τα βιβλία» αναζητώντας το λήμμα «καθεστηκυία τάξη» και διαβάζω:

Καθεστηκυία τάξη = το κυρίαρχο, καθιερωμένο σύστημα θεσμών, αξιών και αντιλήψεων συνώνυμο: με τη λέξη καθεστώς…

Αυτοί όλοι κυβερνούσαν μέχρι το 2015!

Οι νταβατζήδες κάθε λογής, τόπου και χώρου!

Τα ΜΜΕ και οι «ντεμέκ» δημοσιογράφοι τους!

Οι εκβιαστές (διά του τύπου, και παντός τύπου)

Οι κολλητοί τους!

Οι κάθε λογής διαπλεκόμενοι!

Όλοι αυτοί που έστησαν πάρτι στις πλάτες του λαού, «πίνοντας το αίμα του» (όχι με καλαμάκι αλλά με τα μπουριά!)

Όλοι αυτοί που περνούσαν τα καλοκαίρια στις θαλαμηγούς και τα κότερα των παραπάνω (link εδώ), «θαλασσοδανειοδοτούμενων» και «ΑΕΡΟδανειοδοτούμενων» (link εδώ), που συναναστρέφονταν μαζί τους στα διάφορα σαλόνια, οι διάφοροι «κομιστές» (link εδώ), οι διάφοροι δωρο-δοτούμενοι από τη SIEMENS (link εδώ), οι τζαμπατζήδες ασθενείς του Ντυνάν (link εδώ) και (link εδώ), οι παραγγελιοδότες των εξοπλιστικών (link εδώ), οι σιτιζόμενοι από το ΚΕΕΛΠΝΟ (λίστες εδώ), οι θεραπαινίδες της Novartis (link εδώ), αυτοί που χρέωναν 12,5 ευρώ+ΦΠΑ τα πάντα (φακές, αρακάς, σπανακόρυζο, μοσχάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια – ότι πάρεις 12,5 ευρώ+ΦΠΑ) (link εδώ).

Όλοι αυτοί που ξεκοκάλισαν ένα ΕΣΠΑ στα «προγράμματα εκμάθησης υπολογιστών», ένα ΕΣΠΑ στα υπερτιμολογημένα έργα, ένα ΕΣΠΑ στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και άλλα ΕΣΠΑ… που θα χρειαζόταν τόμοι να γράφει κανείς που και πως τα διέθεσαν…!

Για χρόνια,αυτή η «καθεστηκυία τάξη», ήταν στα «πράγματα»!

Ήταν, μέχρι το 2015!

Τότε, που ήρθε η συγκυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Μία συγκυβέρνηση με ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ πρόσημο!

Που ανέδειξε ένα κοινωνικό πρόσωπο, που άπλωσε δίχτυ κοινωνικής προστασίας, που στέγασε αστέγους, που βοήθησε φτωχούς, που έδωσε ψωμί και ασφάλιση στον απλό κόσμο, που άνοιξε ομπρέλα αλληλεγγύης, που έδωσε ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε όλους τους Έλληνες, που εκπροσωπεί τους πολλούς, που παραγκώνισε τους λίγους και τους εκλεκτούς, που έδωσε βήμα, φωνή και εκπροσώπηση στον μικρό, στον αγωνιστή της ζωής, στον αδύναμο, στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας!

Και ακόμη και η μικρομεσαία αστική τάξη, αυτή που ΦΤΩΧΥΝΕ με τους ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, αυτούς τους «κουρείς των ΟΜΟΛΟΓΩΝ» της, αυτούς τους «πορθητές των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ», αυτή που παραδοσιακά αγκάλιαζε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, στράφηκε ΜΑΖΙΚΑ προς τη μεριά της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Αυτής της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου που είναι με τους ΠΟΛΛΟΥΣ, κι όχι τους ΛΙΓΟΥΣ, τους ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, και τους ΑΡΕΣΤΟΥΣ! Που είναι με τον απλό λαό κι όχι τους «αφέντες».

ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ – ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ!

ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΣΚΥΛΑΚΙΑ» ΤΟΥΣ!

Η εξήγηση απλή: Για να έρθουν αυτοί, που θα θάψουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, στα οποία οι ίδιοι εμπλέκονται και θα συνεχίσουν το – διακοπτόμενο από το 2015 – γλέντι σε βάρος του λαού!

Για να έρθουν «στα πράγματα» τα γνωστά τρωκτικά που τολμούν και κουνάνε και το δάχτυλο!!!!

Αυτό το δάχτυλό τους που έχει βουτηχτεί πάμπολλες φορές στα μέλια!!!!!!!!!

Αφήνιασαν!

Σε πανελλαδικό επίπεδο τους βλέπετε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, κάθε πρωί, κάθε απόγευμα και κάθε βράδυ!

Το ξαναγράψαμε (εδώ το link):

Η ιδεολογική δουλοφροσύνη της ηγετικής σας ομάδας της ΝΔουλας, ο αφελληνισμός των ιδεών της, ο αστείος «οικονομικός πατριωτισμός» που εφηύραν οι διάφοροι ντιντήδες παρασύμβουλοι του Κυριάκου και η γελοία αντιπολιτευτική σας τακτική απέναντι στην σοσιαλδημοκρατική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και την Πατριωτική Κεντροδεξιά των ΑΝΕΛΛ του Πάνου Καμένου, τους εδραιώνει στην εξουσία για πολλά πολλά χρόνια.

Κι ως γνωστό, και οι ψηφοφόροι σας – μαθημένοι με την εξουσία τόσα χρόνια – σε αυτήν πάντα προστρέχουν, για αυτό και τα Κυβερνητικά και τα Υπουργικά γραφεία είναι πλημμυρισμένα από κόσμο και τα δικά σας γέμισαν αράχνες και δεν πατά ψυχή.

Πάνω στη λύσσα τους για την εξουσία, στη βουλιμία για το ξεπούλημα του κράτους, επιτίθενται και τα τοπικά «νταβατζόσκυλα» σε στελέχη της Κυβέρνησης, έτσι μόνο για να … γαυγίσουν, για να συνεχίσουν τα ταΐζονται – παρά τις «αναδουλειές» – από τα «αφεντικά» τους!

Αυτά τα γνωστά «της μιας μπουγάτσας», γνωστά υποτακτικά των αφεντικών τους, την παραπάνω προσφορά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ στον συμπολίτη, τη βοήθεια στην κοινωνία, την αλληλεγγύη στον συν-Άνθρωπο, τη δράση (εδώ και χρόνια) της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης (με το «Κ» κεφαλαίο), Κυρίας Μαρίας Κόλλια και του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Γεωργίας (επίσης με το «Κ» κεφαλαίο)  Κυρίου Μάρκου Μπόλαρη (ως Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης), θέλοντας να την υποβαθμίσουν, τη θεωρούν ΡΟΥΣΦΕΤΙ!

Ναι, δυστυχώς για τους πολλούς, έτσι τη θεωρούν αυτοί και τα αφεντικά τους αυτή τη βοήθεια, ΡΟΥΣΦΕΤΙ!

“Ρουσφέτι” θεωρούν να ασχολείσαι Κυρία Μαρία Κόλλια με το λαό, γιατί δυστυχώς για αυτούς δεν ασχολείσαι με τα δικά τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

“Ρουσφέτι” θεωρούν Κυρία Μαρία Κόλλια να βοηθάς τον αδύναμο, γιατί δυστυχώς για αυτούς δεν υπηρετείς τους νταβατζήδες!

“Ρουσφέτι” θεωρούν Κυρία Μαρία Κόλλια να στέκεσαι δίπλα στην κοινωνία, αντί να είσαι πλάι στη SIEMENS, στη NOVARTIS, στους ξεκοκαλιστές των εξοπλιστικών!

“Ρουσφέτι” θεωρούν Κυρία Μαρία Κόλλια να στέκεσαι αλληλέγγυα στο συνάνθρωπο, αντί να είσαι αλληλέγγυα με τους σιτιζόμενους από τη NOVARTIS και τους βυζαίνοντες στο ΚΕΕΛΠΝΟ!

Φταις, λοιπόν, εσύ Κυρία Μαρία Κόλλια, που ποτέ δεν ήσουν της άκρατης και αχαλίνωτης δημοσιότητας (από δικό σου κανάλι…) και των – με «ξένα πεσκέσια» – Δημοσίων Σχέσεων, παρά στεκόσουν μόνο κοντά, δίπλα, και πλάι στους συμπολίτες μας, απλά και ανθρώπινα!

Φταις, λοιπόν,κι εσύ Κύριε Μάρκο Μπόλαρη, γιατί δεν «έσκυψες» το κεφάλι στο σαλόνι του.

Τέτοιους θέλουν αυτοί: «ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ»

Κυρία Μαρία Κόλλια, κάνε όσα πιο πολλά τέτοια ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ μπορείς για το ΛΑΟ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Κυρία Μαρία Κόλλια, είσαι στο ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Συνέχισε, με όσα πιο πολλά τέτοια ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ μπορείς για το λαό, τον άνθρωπο, τον τόπο, την κοινωνία μας !!!

Η τσουγκράνα

 

Υστερόγραφα:

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, και Κύριοι Δήμαρχοι και Κύριε Πρόεδρε του Επιμελητηρίου, κατανοώ – αλλά δεν καταλαβαίνω –  τον αντικυβερνητισμό σας… ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ έρχεται, οπότε ξεχάστε τις «Αλεξάνδρειες» που ξέρατε…

Αλλά μας εντυπωσιάζει πως ούτε μία, μα ούτε μία για δείγμα, συνεργασία δεν έχετε με την Υφυπουργό Μαρία Κόλλια… Πάλι λάθος κάνετε για τον τόπο μας.

Πάλι τιμωρείτε τους πολίτες μας, και εσείς πάλι φταίτε!

Ετικέτες: ,