• Σήμερα είναι: Τρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018

Μας λέγανε να ρίξουμε την κυβέρνηση και θα παίρναμε 20% στις εκλογές!

Domino News
Domino News
Ιούνιος16/ 2018

Δε θα γίνουμε Σαμαράδες, δεν προδίδουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού!

«Ρουκέτα» πέταξε πριν από λίγο η Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά σε διάλογο – διαξιφισμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη Βουλή με νεοδημοκράτες βουλευτές και ειδικότερα με τη Σοφία Βούλτεψη.

Έξαλλη η κ. Τσαρουχά όταν άκουσε να της λένε ότι ξεπουλάνε τη Μακεδονία και δεν θα μπορεί να πάει στην πατρίδα της επειδή την παραδίδει για να κρατήσει την καρέκλα της απάντησε με βαριά υπονοούμενα αφήνοντας να εννοηθεί ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν πιέσεις στους ΑΝΕΛ να υποστηρίξουν την πρόταση μομφής και να ρίξουν την κυβέρνηση με αντάλλαγμα στήριξη (προφανώς κυρίως επικοινωνιακή) η οποία θα τίναζε στα ύψη το εκλογικό ποσοστό των ΑΝΕΛ στις εκλογές που θα ακολουθούσαν.

«Μας λέγανε να ρίξουμε την κυβέρνηση και θα παίρναμε στις εκλογές 20%» είπε η κ. Κόλλια-Τσαρουχά, αφήνοντας εμβρόντητη την αίθουσα και παγώνοντας τις αντιδράσεις των νεοδημοκρατών βουλευτών.

«Αυτό θα κάναμε αν μας ενδιέφεραν οι καρέκλες μας αλλά δεν θα τη ρίξουμε την κυβέρνηση γιατί δεν είναι οι καρέκλες που μας κρατάνε. Δε θα γίνουμε Σαμαράδες, δεν προδίδουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Κι εγώ θα πηγαίνω στην πατρίδα μου ελεύθερα» είπε η κ. Κόλλια.

Πηγή: thefaq.gr