• Σήμερα είναι: Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018

Λυμπερόπουλος: Δεν αναγνωρίζω το κόμμα που στήριζα – Εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος25/ 2017

Νέα σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, τόσο για την… αμέριστη στήριξή της στην UBER, όσο ωστόσο και για τη γενικότερη ιδεολογική αποψίλωση που έχει υποστεί επί Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο παραδοσιακός συνδικαλιστής της ΝΔΘύμιος Λυμπερόπουλος, με αφορμή την δικαστική έξωση της πολυεθνικής από την Μεγάλη Βρετανία, παραμονή της κατάθεσης αντίστοιχου νομοσχεδίου στη Βουλή, που βάζει «φρένο” στην άλωση και υποδούλωση του χώρου από την ίδια εταιρεία και εδώ στην Ελλάδα.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε ότι δεν ήξερε πως η Uber ήταν σε δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση στην Μεγάλη Βρετανία και έβγαινε στα ραδιόφωνα και έλεγε , τι ωραία που είναι για έναν φοιτητή στην Αγγλία, να μπορεί να παίρνει με το αυτοκινητό του, μια διαδρομή, με χαμηλότερο κόμιστρο από τα ταξί και έτσι να συμπληρώνει το χαρτζηλίκι του, ενώ σπουδάζει! Τώρα που η Uber εκδιώχτηκε ακριβώς από την Αγγλία, πρέπει να “δαγκώθηκε” για την κοτσάνα της …» σημείωσε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ. Λυμπερόπουλος.

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, αφού επιτέθηκε σφοδρά και στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, για τον οποίο είπε ότι «κάνει τα ραντεβού με την UBER στα γραφεία της ΝΔ», αλλά και στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καιλή, γιατί υποστηρίζει το εγχείρημα της πολυεθνικής στην Ελλάδα μαζί με Μπακογιάννη-Κυρανάκη, αναφέρθηκε στην σημερινή ΝΔ με σκληρά λόγια:

«Δεν αναγνωρίζω το κόμμα που υποστήριζα. Αυτή δεν είναι η ΝΔ που ήξερα. Έχει διαγράψει από το λεξιλόγιο της τις λέξεις συνταξιούχος, μισθωτός, κοινωνία, έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση μόνο των συμφερόντων των επιχειρηματιών…», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε στην εφαρμογή της UBER, λέγοντας ότι όπου εφαρμόστηκε, έχει κατηγορηθεί για περιστατικά  βιαιοπραγίας ή  σεξουαλικών επιθέσεων, μιας και οι ιδιώτες που χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως ταξί, δεν μπορούν να ελεγχθούν, ενώ αναφέρθηκε και σε κίνδυνο «υποκλοπής» προσωπικών δεδομένων από το λογισμικό που εφαρμόζεται!

«Το μοντέλο αυτό, εμποδίζει τη δίκαιη φορολόγηση όλων των επαγγελματιών, σωστά και έτσι στην πραγματικότητα εμποδίζεται τελικά η μείωση της φορολογίας για τους αδύναμους, αλλά και τους δυνατούς, και η σωστή κατανομή των φορολογικων βαρών», επεσήμανε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, που διευκρίνισε ότι το TAXI BEAT, είναι κάτι άλλο. «Εμείς δεν είμαστε εναντίον προσπαθειών όπως το Taxi BEAT» είπε και συμπλήρωσε «αντίθετα θα θέλαμε όχι ένα, αλλά πολλά TAXI BEAT στην Ελλάδα…»

Πηγή: tribune.gr