• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Δεκέμβριος 13, 2018

Novartis: Ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα στην έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Domino News
Domino News
Απρίλιος03/ 2018

Κάποιοι προσπαθούν να θάψουν την υπόθεση της Novartis, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, στο επίπεδο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είπε η Γ. Παπαδάκου και αποκάλυψε ότι «υπάρχουν ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα»

Νέα ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα σε σχέση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στο σκάνδαλο της Novartis έχει εντοπίσει η έρευνα της εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Δημήτρη Κουκλουμπέρη και Νίκο Σβέρκο.

Κάποιοι προσπαθούν να θάψουν την υπόθεση της Novartis, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, στο επίπεδο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είπε η Γ. Παπαδάκου, «η κ. Τουλουπάκη δεν περιμένει την Βουλή να της δώσει άδεια, το ψάχνει». Μάλιστα, «υπάρχουν ευρήματα για πολιτικά πρόσωπα», όπως αποκάλυψε.

Υπογράμμισε ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, «τα πολιτικά πρόσωπα εξετάζονται μόνο για τα αδικήματα της απιστίας και της δωροδοκίας, που είναι παραγεγραμμένα».

Αντίθετα, το ξέπλυμα το διερευνά ήδη αυτή την ώρα η κ. Τουλουπάκη. «Υπάρχει νόμος που λέει ότι το ξέπλυμα το ερευνά η Δικαιοσύνη, όχι η Βουλή», όπως διευκρίνισε.

Πηγή: avgi.gr