• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019

Ο καιρός σήμερα

Domino News
Domino News
Ιανουάριος22/ 2018

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική και νότια χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά

Παράλληλα, ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί στα δυτικά και στα βόρεια και το βράδυ και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα κάνει την εμφάνισή του στα ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία

Τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές, με γρήγορη βελτίωση στα δυτικά και το απόγευμα και στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη

Βροχές ως τις πρωινές ώρες με βελτίωση και πολύ ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους στη συνέχεια. Το θερμόμετρο από 3 έως 8 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα

Τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά με βελτίωση από το πρωί. Βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο

Παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και γρήγορη βελτίωση. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες μέχρι το απόγευμα, δυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 και βαθμιαία βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα

Τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ως το μεσημέρι, πρόσκαιρη συννεφιά στη συνέχεια. Ο υδράργυρος από 2 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική

Παροδικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: alphatv.gr