• Σήμερα είναι: Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019

Οδηγούν τον Μητσοτάκη σε λάθος αποφάσεις για να τον καθαιρέσουν

Domino News
Domino News
Ιούνιος14/ 2018

Του την είχαν στημένη απο την αρχή. Ήταν η χρήσιμη «μαριονέτα» που έψαχναν.

Τον βοήθησαν να γίνει αρχηγός παραβιάζοντας τους κανόνες και με πλάγιους τρόπους για να τον κρατούν στο χέρι και τωρα αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να κλείσει η «παρένθεση Κυριάκου» στην ηγεσία της ΝΔ.

Η περίφημη πρόταση μομφής κατα της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή ειναι τρομερά λάθος κίνηση από την πλευρά της ΝΔ. Όποιοι έπεισαν τον πρόεδρο της ΝΔ να το κάνει δεν θέλουν το καλό του. Η πρόταση μομφής θα είχε νόημα αν γινόταν όταν ερχόταν η συμφωνία για ψήφιση στη Βουλή. Τώρα απλώς θα συζητηθεί, θα απορριφθεί και για έξι μήνες δεν θα μπορει να κατατεθεί άλλη και η κυβέρνηση θα μπορεί να πορευτεί ήσυχη ενώ στη ΝΔ θα επικρατήσει χαμός από το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αν κατέθεταν την πρόταση μομφής όταν έρθει η συμφωνία θα έφεραν σε δύσκολη θέση όσους από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θέλουν να ψηφίσουν τη συμφωνία και συνεπώς θα δημιουργούσαν πραγματικό πρόβλημα στην κυβέρνηση. Τωρα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα ψηφίσουν την πρόταση μομφής αλλα επειδή η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία δεν θα περάσει η πρόταση και σε λίγο καιρό που θα έρθει η συμφωνία ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα μπορούν να ψηφίσουν τη συμφωνία και ούτε γατα ούτε ζημιά.

Επίσης θα μπορούν να ψηφίσουν τη συμφωνία και όσοι από τη ΝΔ θελήσουν……… γιατί υπάρχει ομάδα βουλευτών που επιθυμεί να ψηφίσει η ΝΔ τη συμφωνία.

Ποιος χάνει λοιπόν απο όλη την ιστορία; Ο Μητσοτακης με τη λάθος κίνηση του στη λάθος στιγμή. Μέχρι να ακούσει να του λένε Κυριακο «Άντε Γεια».

Πηγή: olympia.gr