• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Φεβρουάριος 22, 2019

Οι επιλεκτικές απαντήσεις της ΝΔ του Κυριάκου…

Domino News
Domino News
Ιανουάριος10/ 2018

Τελικά η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, έχει «φωνή»…και απαντάει σε εφημερίδες. Μόνο που απαντάει, επιλεκτικά.

Για παράδειγμα, δεν απάντησε στις χυδαιότητες του συγκροτήματος του Αλαφούζου, αλλά απάντησε στο δημοσίευμα του Έθνους. Ένα δημοσίευμα, που στο κάτω-κάτω έλεγε την αλήθεια.

Και τί είπε η Πειραιώς; Μίλησε για διατεταγμένη υπηρεσία.

Αλήθεια, η διαρχία Κυριάκου και Ντόρας θεωρούν τόσο ηλίθιους τον λαό του κόμματος;

Πιστεύουν πως δεν βλέπουν ότι οι κληρονόμοι της αμαρτίας μετέτρεψαν τη Νέα Δημοκρατία σε «πλυντήριο» των ανομημάτων του Αλαφούζου και του Μαρινάκη, όπως και τους βουλευτές του κόμματος σε μαριονέτες, ψευτοδικηγόρους-υπερασπιστές υπόδικων επιχειρηματιών;

Ενοχλήθηκαν οι Μητσοτάκηδες, επειδή γράφηκαν αλήθειες. Μα αυτοί και οι ραδιουργίες τους, δεν ήταν πίσω απ΄αυτό το δημοσίευμα;

Και εξέδωσαν ανακοίνωση, επειδή βγήκαν τα «βρώμικα» τους στη φόρα. Και επικαλούνται τί; Την παρουσία, αλλά και την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Όμως εκτός από ανέκαθεν βρώμικοι, οι Μητσοτάκηδες υπήρξαν και ανέκαθεν ανόητοι. Διότι η παρουσία και η τοποθέτηση Καραμανλή κατά το πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, είναι η ντροπή τους και όχι η τιμή τους.

Ο Καραμανλής με την παρουσία του στο συνέδριο έδειξε αυτό ακριβώς που δεν είναι οι Μητσοτάκηδες. Ότι είναι ΚΥΡΙΟΣ. Κάτι που του το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός.

Αλήθεια γόνοι τις αμαρτίας, θα μπορούσατε και σεις να ισχυριστείτε ποτέ το ίδιο;

Πηγή: facebook/ΠυρήναςΥποστηρικτώνΚώσταΚαραμανλή