• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Σεπτέμβριος 20, 2018

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Domino News
Domino News
Νοέμβριος12/ 2017

Κόσμος συγκεντρώνεται σε περιοχή που επλήγη από αεροπορική επιδρομή στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά. Πολεμικά αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού δυνάμεων, επικεφαλής του οποίου είναι η Σαουδική Αραβία, πραγματοποίησαν την Παρασκευή δύο αεροπορικές επιδρομές εναντίον του υπουργείου Άμυνας της Υεμένης στη Σαναά, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το δίκτυο των ανταρτών Χούδι, al-Masirah.

Μία γυναίκα παρατηρεί τον σύζυγό της καθώς κατεβαίνει μία σκάλα σε μία μερικώς κατεστραμμένη γέφυρα στο Ουτουάντο του Πουέρτο Ρίκο. Ο τυφώνας «Μαρία» που σάρωσε την περιοχή τον Σεπτέμβριο άφησε πίσω του προβλήματα και ζημιές που δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί.

Αγρότης απλώνει κόκκινες πιπεριές προκειμένου να αποξηραθούν σε χωριό της κινεζικής επαρχίας Ανχουέι.

Ένα φύλλο δέντρου διακρίνεται πάνω σε χιλιάδες σταυρούς που έχουν τοποθετηθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο λήξης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στη βρετανική πρωτεύουσα. Πριν από 99 χρόνια, στις 11 Νοεμβρίου, η Γερμανία συνθηκολόγησε και έτσι έληξε ο «Μεγάλος Πόλεμος».

Νέφος και ομίχλη σκεπάζει τα περίχωρα της πόλης Αμριτσάρ στην Ινδία. Λόγω της έντονης ομίχλης και του νέφους τα σχολεία της περιοχής Πουντζάμπ θα παραμείνουν κλειστά, ενώ προβλήματα παρατηρούνται κατά την κυκλοφορία στους δρόμους εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας.

Στιγμιότυπο από την παραλία της Γάζας κατά τη δύση του ήλιου.

Εργάτες μεταφέρουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κέντρο Ροκφέλερ στη Νέα Υόρκη.

Κόσμος δίνει το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις για την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου στην Κολωνία, η οποία φτάνει στο αποκορύφωμά τις ημέρες πριν την έναρξη της Σαρακοστής.

Πηγή:naftemporiki.gr