• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Domino News
Domino News
Ιανουάριος03/ 2018

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση «Χειμερινά Φώτα» (Winter Lights) στον βοτανικό κήπο Palmengarten, στη Φρανκφούρτη.

Ένας πιστός ανάβει το τσιγάρο ενός μεταμφιεσμένου σε Άγιο των Νεκρών (Santa Muerte) κατά τη διάρκεια της πρώτης προσευχής για το νέο έτος στη γειτονιά Tepito στην πόλη του Μεξικό.

Μία πιστή προσεύχεται στην όχθη του ποταμού Hanumante, στο Μπακταπούρ του Νεπάλ, κατά τη διάρκεια του θρησκευτικού φεστιβάλ Brata Katha.

Δάσκαλοι στην Ντάκα του Μπαγκλαντές πραγματοποιούν απεργία πείνας ζητώντας να συμπεριληφθούν στο μηνιαίο μισθολόγιο.

Η σούπερ-Σελήνη (ή υπερσελήνη) αντανακλάται στα παράθυρα των γραφείων μιας επιχείρησης στη Ρόντα της Ισπανίας.

Επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης γλυπτών από χιόνι Harbin Sun Island (Harbin Sun Island International Snow Sculpture Art Expo) στην Χαρμπίν της Κίνας θαυμάζουν τα εκθέματα υπό το φως 3D τεχνογογίας.

Οι πύργοι του γοτθικού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Βίτου φωτίζονται από τα πυροτεχνήματα για τον εορτασμό του νέου έτους στην Πράγα.

Καμήλες παίρνουν μέρος σε αγώνα δρόμου στο πλαίσιο του αθλητικού φεστιβάλ Liwa στην περιοχή  Empty Quarter στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γιγάντιο κύμα «σκάει» σε προστατευτικό τοίχο σε λιμάνι στην περιοχή Pornic, στη Γαλλία, καθώς τη χώρα έχουν πλήξει ισχυροί άνεμοι και κύματα.

Μέλη εθνικιστικών ομάδων και οργανώσεων συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στο Κίεβο για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 109 χρόνων από τη γέννηση του Στεπάν Μπαντέρα, ο οποίος ήταν θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού και ηγεμονική μορφή της Οργάνωσης Ουκρανικών Εθνικιστών. Ο αμφιλεγόμενος πολιτικός ηγέτης θεωρείται από πολλούς, κυρίως στα δυτικά της χώρας, ήρωας που έδωσε μάχη για την απελευθέρωση της χώρας από τη Σοβιετική Ένωση. Στην ανατολική Ουκρανία, ωστόσο, χαρακτηρίζεται προδότης επειδή συμπορεύθηκε με τον Χίτλερ.

Πηγή:naftemporiki.gr