• Σήμερα είναι: Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Domino News
Domino News
Φεβρουάριος01/ 2018

Μια γυναίκα της κοινότητας Ταμίλ συμμετέχει στο φεστιβάλ Thaipusam, στην Κουάλα Λουμπούρ. Πρόκειται για μια γιορτή που πραγματοποιείται ετησίως στην πανσέληνο του Ιανουαρίου.

Αποθήκη όπλων των Χούτι εκρήγνυται, μετά από αεροπορική επιδρομή στην Σαναά της Υεμένης.

Ένας αγρότης περπατάει σε χωράφι της περιφέρειας Morigaon, στην Ασσάμ της Ινδίας.

Ο καλλιτέχνης Aramis Gehberger φτιάχνει σαπουνόφουσκες λίγο πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της έκθεσης παιχνιδιών Spielwarenmesse στη Νυρεμβέργη.

Μια μαϊμού τρώει ένα άνθος λωτού κατά τη διάρκεια της ημέρας Makha Bucha, κατά την οποία γιορτάζονται οι διδασκαλίες του Βούδα, στην επαρχία Κάνταλ της Καμπότζης.

Ένας διαδηλωτής, υποστηρικτής του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Κένυα, Ράιλα Οντίνγκα, πηδάει από λεωφορείο στο οποίο οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ρίξει δακρυγόνο, στο Ναϊρόμπι.

Άνθρωποι ετοιμάζουν τις σκηνές τους λίγο πριν την έναρξη του 11ου Campus Party στο Σάο Πάολο. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση της Βραζιλίας που είναι αφιερωμένη στην τεχνολογία.

Ένας σκύλος ράτσας Σιχ Τσου παρουσιάζεται στους δημοσιογράφους, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του ετήσιου σόου σκύλων του Westminster Kennel Club.

Μια γυναίκα χρησιμοποιεί βάρκα για να διασχίσει μαζί με τον σκύλο της έναν πλημμυρισμένο δρόμο δίπλα στον Σηκουάνα, στο Παρίσι. Την Κυριακή περίπου 1.500 κάτοικοι του Παρισιού απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, καθώς η στάθμη του ποταμού Σηκουάνα αυξήθηκε περαιτέρω, με τις αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας να βρίσκονται σε «συναγερμό» υπό τον φόβο πλημμυρών.

Μια γυναίκα φωτογραφίζει έναν καρχαρία στις ωκεανογραφικές εγκαταστάσεις της Βαλένθια.

Πηγή:naftemporiki.gr