• Σήμερα είναι: Κυριακή, Νοέμβριος 19, 2017

Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στο Άγκιστρο

Domino News
Domino News
Αύγουστος03/ 2017

Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» φιλοξενεί τον Ορφέα Περίδη και την Λιζέτα Καλημέρησε μια συναυλία το Σάββατο 19 Αυγούστου, στον χώρο του βυζαντινού χαμάμ.

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.

Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.
Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα. 

Την διοργάνωση έχει ο Λαογραφικός Όμιλος Αγκίστρου – Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 – Η συναυλία ξεκινά στις 22.00.

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ