• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος Σερραίος

Domino News
Domino News
Νοέμβριος19/ 2017

Οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη αρνήθηκε ο 39χρονος, Σερραίος στην καταγωγή, που οδηγήθηκε χθες ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, μετά την πολύωρη απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ενώ το άκουσμα της προφυλάκισης του έδειξε να κλονίζεται καθώς έδειχνε βέβαιος ότι θα αφεθεί ελεύθερος.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα επειδή αποτυπώματα του βρέθηκαν στην μονωτική ταινία που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο των παραθύρων της σοφίτας όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην μάντρα με τα σκραπ.

Μάλιστα πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι τα αποτυπώματα του βρέθηκαν στο εσωτερικό της μονωτικής ταινίας. Ο 39χρονος υποστήριξε ότι μέχρι και τις αρχές Αυγούστου φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο επειδή είχε χωρίσει με την σύντροφο του και δεν είχε που να μείνει προσωρινά.

Στο κατάλυμα της μάντρας έμεινε από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και αρχές Αυγούστου. Αναγκάστηκε να φύγει όταν του ζήτησε ο 43χρονος προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της μάντρας επειδή χρειαζόταν τον χώρο. Ισχυρίζεται ότι έφυγε πριν μεταφερθεί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Υποστήριξε ότι φεύγοντας, χρησιμοποίησε μονωτικές ταινίες για να συσκευάσει σε κούτες τα ρούχα του, τα οποία άφησε εκεί προκειμένου να τα παραλάβει όταν θα ήταν έτοιμος. Κατά συνέπεια, ήταν λογικό-όπως λέει-να βρεθούν αποτυπώματα του όχι μόνο στην μονωτική ταινία αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία του χώρου.

Με τον 43χρονο ιδιοκτήτη της μάντρας είχαν φιλικές και εργασιακές σχέσεις. Για την απαγωγή δεν γνώριζε τίποτε απολύτως. Αν ήταν μπλεγμένος, τότε θα φρόντιζε να διαφύγει στο εξωτερικό μετά την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία και τις συλλήψεις που ακολούθησαν.

Πηγή: thestival.gr