• Σήμερα είναι: Τρίτη, Οκτώβριος 16, 2018

Πότε έλεγες αλήθεια κ. Αραμπατζή;

Η Τσουγκράνα
Η Τσουγκράνα
Οκτώβριος18/ 2017

Από εκεί που τον αποκαλούσες … «Φαυλόπουλο»… από εκεί που θαύμαζες τον Κούλη για το «Πόσο δίκιο είχε που δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»…(Διαβάστε εδώ) φτάσαμε στις μέρες μας να προσπαθείς να μας «πείσεις» πως «έβαλες ένα λιθαράκι» για την έλευση του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας στη γενέτειρα του Εμμανουήλ Παπά!

Εύκολα ανιχνεύσιμη η «προσπάθειά» σου!

Το μένος σου για τη Σερραία Πολιτικό που πραγματικά βοήθησε να επισκεφτεί το νομό μας ο ΠτΔ είναι γνωστότατο τοις πάσι….!

Κι αυτή είναι η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά!

Η Σερραϊκή μας εκπροσώπηση στο Υπουργικό Συμβούλιο!

Το κανονικό Υπουργικό Συμβούλιο!

Όχι το «σκιώδες»…(!)

Όπως τοις πάσι γνωστότατη είναι και η επιλεκτική μνήμη σου!

Ναι, σίγουρα δε αισχύνεσαι για τίποτα… εδώ «βγήκες» αυθόρμητα… σε «τυχαία» συνάντηση στη Μεραρχίας… για να συναντήσεις τον Κούλη… και να προσπαθήσεις να του δώσεις φωτογραφίες σου με τον μπαμπά Μητσοτάκη… της εποχής που κανείς από αυτούς που τον συνόδευαν δεν είχε γεννηθεί…

Επικοινωνιακό «χάρισμα»!

Δε ντρέπεσαι, όμως, που ενώ έγραφες:

και έλεγες τόσα και τόσα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σήμερα τον «γλείφεις» πατόκορφα ;;

Ξέρεις τι θα πει «τσίπα»;

Πρώτα θα ζητήσεις συγγνώμη από τον ΠτΔ και μετά θα «γλείψεις»!

Θυμίζουμε, πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφτηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του οποίου υπήρξε στενότατος συνεργάτης, στην Πρώτη Σερρών, στις 19-4-2015.

Από εκεί φρόντισε να κάνει αναφορά στον ιδρυτή της ΝΔ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Ο δρόμος μας είναι μέσα στην Ευρώπη και αυτόν τον δρόμο θα τον διαβούμε νικηφόρα». Παράλληλα έκλεισε το μάτι και στην κυβέρνηση υιοθετώντας το αίτημά της «να διορθώσουμε μαζί με τους άλλους λαούς την Ευρώπη».

«Πρόεδρε, σε ευχαριστώ, σαν Έλληνας. Δώσε μου τη δύναμη για να ανταποκριθώ στην αποστολή μου. Άλλωστε, εσύ τη δρομολόγησες με τον τρόπο σου», έγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο βιβλίο επισκεπτών μπροστά στο πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή υπογράφοντας με το μικρό του όνομα.

Αυτή τη χειρόγραφη σημείωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σχολίασε, ποιος άλλος, ο «παντογνώστης», Αθανάσιος Αραμπατζής!

Ακούστε λοιπόν τι έλεγε ο…«αξιόπιστος» και πάντα «συνεπής στις απόψεις του»…για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, στην εκπομπή του «στο στόχαστρο» την επομένη της επίσκεψης του, στις 20-4-2015!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» 20-4-2015:

Αθανάσιε Αραμπατζή, σε ξέρουμε καλά όλοι μας!

Ευτυχώς, όμως σε ξέρει καλά κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

 Η τσουγκράνα

Ετικέτες: ,