• Σήμερα είναι: Τρίτη, Σεπτέμβριος 18, 2018

Προκλητικό πανό από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού

Domino News
Domino News
Νοέμβριος10/ 2017

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που υφίσταται ανάμεσα σε ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού, που καθοδηγούνται από συγκεκριμένα κέντρα, και της κυβέρνησης έλαβε χώρα απόψε στο ΣΕΦ. Aμέσως μετά το τζάμπολ στο ντέρμπι της Euroleague με τον Παναθηναϊκό Superfoods, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» σήκωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το εξής:

«ΑΝΕΛίτης υπουργός – ΣΥΡΙΖΑίος πρωθυπουργός. Θα το δείτε προσεχώς: κράτος ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή ο Ολυμπιακός! Ραντεβού στις κάλπες».

Πρόκειται για μήνυμα που στρέφεται ευθέως κατά της Δημοκρατίας. 

Το ζήτημα είναι ακραιφνώς πολιτικό και γίνεται πολυπλοκότερο, από τη στιγμή που καθήκοντα προέδρου της ΠΑΕ αναλαμβάνει ένας αιρετός. Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Πώς θα εξηγήσει ο αιρετός δήμαρχος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας πως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας απειλούν την πολιτειακή τάξη και την ίδια τη δημοκρατία, με το σύνθημα «κράτος είναι ο Ολυμπιακός»;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη. Ο Γιάννης Μώραλης όμως εξελέγη δια της ψήφου των πολιτών. Αυτή τη μικρή λεπτομέρεια οφείλει να την τιμά ο δήμαρχος Πειραιά.

Πηγή: periodista.gr/zougla.gr