• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018

Σερραίος εκδότης στη λίστα των «χορηγούμενων» ΜΜΕ του ΚΕΕΛΠΝΟ

Domino News
Domino News
Μάρτιος23/ 2018

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής  για τα σκάνδαλα στην Υγεία, όλα τα στοιχεία που αφορούν στις οικονομικές σχέσεις (διαφημίσεις κ.α.) δημοσιογράφων, ΜΜΕ και ιστοσελίδων, καθώς και τα χρήματα που αυτοί έλαβαν από το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Στη σχετική λίστα που δημοσίευσε τόσο η ιστοσελίδα zougla.gr όσο και η Εφημερίδα των Συντακτών,  συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σερραίου εκδότη Αθανάσιου Αραμπατζή και της εβδομαδιαίας εφημερίδας με την επωνυμία «Πανσερραϊκή».

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:

Η δημοσίευση του zougla.gr
Η δημοσίευση της Εφημερίδας των Συντακτών

Σύμφωνα λοιπόν με τα αναγραφόμενα στοιχεία ο Σερραίος εκδότης και πατέρας της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή φέρεται να εισέπραξε συνολικά το ποσό των 39.000 ευρώ ως αντίτιμο για τη διαφημιστική προβολή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι ο εν λόγω εκδότης είναι ο μοναδικός Σερραίος που αναφέρεται στην επίμαχη λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Δείτε ενδεικτικά παρακάτω:

Προφανώς, τα υπόλοιπα ΜΜΕ των Σερρών δεν ενεπλάκησαν σε τέτοιου είδους αλισβερίσια.

Για τον λόγο αυτό διατηρούν το δικαίωμα να ομιλούν και να ασκούν δημοσιογραφία χωρίς εξαρτήσεις και «χορηγίες».

Βέβαια, ο κ. Αραμπατζής  μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες χορηγίες (βλέπε Τράπεζα Πειραιώς).

Ενώ οι αναγνώστες της εφημερίδας τις προηγούμενες ημέρες είδαν σε περίοπτη ολοσέλιδη καταχώρηση την ανακοίνωση της Novartis…

Πάντως τα 39.059 ευρώ, αντιστοιχούν σε χρήματα που εισπράττουν για ένα χρόνο πέντε-έξι νεοδιοριζόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι…(!)

Όσο για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους μας αυτοί για να εισπράξουν 39.000 ευρώ θα πρέπει να πουλήσουν και να πληρωθούν 80 τόνους βαμβάκι ή 250 τόνους καλαμπόκι ή 100 τόνους αγελαδινό γάλα!

Ήτοι τους κόπους μιας χρονιάς (!)

Φωτεινή Αραμπατζή, καμιά ερώτηση για το τραπεζικό σύστημα, το ξεπούλημα της ΑΤΕ στην Πειραιώς, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το σκάνδαλο της NOVARTIS, θα καταθέσεις στη Βουλή;

Ο αναντάμ παπαντάμ δεξιός

ΥΓ: Τι καλό παιδί αυτός ο Άδωνις και το ΚΕΕΛΠΝΟ …….. εεεΘανάσς… τι λες κι εσύ;

Ετικέτες: ,