• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018

Στα «μανταλάκια» κρεμάει ξανά το «σαμαρικό» blog τον Μητσοτάκη

Domino News
Domino News
Απρίλιος03/ 2018

“Η αφωνία του για Μαρινάκη και Noor1 ισούται με ενοχή”

Επανέρχεται το “σαμαρικό” antinews με ένα νέο χτύπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά το ηχηρό “άδειασμα” πριν από λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά η κριτική εστιάζεται στην “αφωνία” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για τη δίωξη κατά Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor 1, με αφορμή και το σχετικό tweet που έκανε ο Πάνος Καμμένος.

«Περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας ΝΔ που αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας εξεταστική για την συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα σιωπά ΝΤΡΟΠΗ».

Αυτό έγραψε στο twitter ο Πάνος Καμμένος και το antinews φαίνεται να υιοθετεί πλήρως την καταγγελία του, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος με τον υπουργό Άμυνας, κάτι που φαίνεται από την σκληρή κριτική που του ασκούμε, ωστόσο στην προκειμένη έχει δίκιο».

Στη συνέχεια του άρθρου, το “σαμαρικό” blog επαναλαμβάνει ότι «δεν γίνεται να κάνεις σημαία σου τη διαλεύκανση των σκοτεινών διαδρομών του Noor One, να κατηγορείς την κυβέρνηση για συνδιαλλαγές με ισοβίτες και όταν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος να ποιείς τη νήσσα».

Και το προχωράει ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι “οι κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της ΝΔ ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ σοβαρές. Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οφείλει να τοποθετηθεί δημοσίως. Σε αντίθετη περίπτωση η σιωπή ισούται με ένοχη”.

Η παράταξη έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με την υπόθεση του ναρκοπλοίου. Πρέπει να την προστατεύσει”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: antinews.gr