• Σήμερα είναι: Κυριακή, Νοέμβριος 18, 2018

ΤΕΙ Σερρών: Ακυρώθηκαν οι εξετάσεις των μαθημάτων του προφυλακιστέου καθηγητή

Domino News
Domino News
Νοέμβριος02/ 2018

Την απόφαση για ακύρωση των εξετάσεων στα συγκεκριμένα μαθήματα έλαβε η συνέλευση του Τμήματος Λογιστικής μετά απο πρόταση της Συγκλήτου του ΤΕΙ

Λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία τους, ορισμένοι πτυχιούχοι θα ξανακαθίσουν στα έδρανα τους ως φοιτητές, μαζί με τους συμφοιτητές τους και θα ξαναδώσουν εξετάσεις στα μαθήματα του καθηγητή που φέρεται ότι εκβίαζε τους φοιτητές του στο ΤΕΙ Σερρών.

Την απόφαση για ακύρωση των εξετάσεων έλαβε η συνέλευση του Τμήματος Λογιστικής μετά απο πρόταση της Συγκλήτου του ΤΕΙ.

Ομόφωνα άναψε το «πράσινο φως» ώστε να ακυρωθούν οι εξεταστικές του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2018 ώστε να διαφυλαχτεί το κύρος των πτυχίων.

Έχει οριστεί εμβόλιμα μια εξεταστική που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και οι φοιτητές θα δώσουν έξι μαθήματα, αυτά που αφορούν τον κατηγορούμενο καθηγητή, σε εξι ημέρες. Οι εξετάσεις θα γίνουν απο άλλους ακαδημαϊκούς. Όσοι πετύχουν θα ορκιστούν στις 19 Δεκεμβρίου.

Οι εξετάσεις αφορούν 500-600 φοιτητές που χρώσταγαν τουλάχιστον ενα μάθημα, από αυτούς είχαν προσέλθει στις εξετάσεις 50-60 καθώς οι υπόλοιποι θεωρούσαν ότι δεν θα περάσουν και απο αυτούς πέρναγαν λιγότεροι απο 10.

Πηγή: ert.gr