• Σήμερα είναι: Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Τι άλλο να βρει το νομό μας κύριε Τζιτζικώστα του 71%;

Η Τσουγκράνα
Η Τσουγκράνα
Μάιος30/ 2017

Mετά τις πλημμύρες στο Στρυμόνα και το ατύχημα των μαθητών (!)

Στην αρχή χαρήκαμε, Περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας με ποσοστό 71%!

Μετά ήρθαν οι πλημμύρες του Στρυμόνα και θυμώσαμε, αγανακτήσαμε και εξοργιστήκαμε.

Και φυσικά προβληματιστήκαμε από την εκπροσώπηση μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο με Αντιπεριφερειάρχη τον Μωυσιάδη και Συμβούλους τους Μασλαρινό, Σπυρόπουλο, Μπαζδάνη κ.α. αλλά και συμβούλους με μικρότερους περιφερειακούς συνδυασμούς (Σιώης, Μπουφίδου, Ρακιτζή, Βουλγαρίδης).

Μηδέν από μηδέν, μηδέν, μας έμαθαν στο δημοτικό οι δάσκαλοί μας (αυτοί που έμπαιναν στις αίθουσες για να διδάξουν).

Και μετά μας «ζάλισε» ο Τζίτζι, και ξαναχαρήκαμε, πως είναι «Πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ η περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας»

Και μετά ήρθε το αυτοκινητιστικό δυστύχημα με την ανατροπή του λεωφορείου, με τους Μαθητές από το Βαμβακόφυτο, λίγο έξω από την Αγγίστα και την Κρηνίδα (ανάλογα από ποια μεριά το θέλει ο καθένας) και ξαναοργιστήκαμε, ξαναθυμώσαμε και ξανααγανακτήσαμε με την απάθεια των αρχόντων μας.

Που ενώ εκλέχτηκε ο Τζιτζικώστας ως ντεμέκ «ανεξάρτητος», και πως «δεν παίρνει γραμμή από κανέναν», κι ενώ ήρθε στο Νομό μας, ακόμα και για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Αμφίπολη (στάθηκε και τυχερός καθώς ο Μητσοτάκης του είχε και ένα δώρο για το νεογέννητο γιό του (σημ. ευχές και από εμάς!), ούτε που ενδιαφέρθηκε να φτιάξει το δρόμο ώστε να μην συμβαίνουν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα στους δρόμους των Σερρών!!!!!!!

Και δεν ενδιαφέρθηκε όταν η Περιφέρεια είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ για την συντήρηση και την τεχνική αστυνόμευση του δρόμου που έπαθαν στο ατύχημα οι μαθητές του Βαμβακοφύτου, και το συγκεκριμένο Οδικό δίκτυο είναι στην ΕΥΘΥΝΗ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας!!!!!!!

Κύριε Τζιτζικώστα, «τίς ἀγορεύειν βούλεται;»…………

Αναμένοντας την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την επίδειξη μεταμέλειας από μέρους της για το ατυχές συμβάν και την έμπρακτη συγγνώμη της,

Διατελούμε μετά τιμής,

 

Η τσουγκράνα