• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019

Το κυβερνητικό έργο των ΑΝ.ΕΛ.

Domino News
Domino News
Μάιος23/ 2019

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως Δύναμη Κοινωνικής Ισορροπίας και Πατριωτισμού, κατά την περίοδο της συμμετοχής τους ως μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από τον Ιανουάριο του 2015 ως το τέλος του 2018, κατάφεραν:

Να περιφρουρήσουν τον σεβασμό στην Ορθοδοξία και στην Εκκλησία σε δύσκολες στιγμές.

Να γινει δεκτή η πρόταση τους για Ρήτρα Ανάπτυξης, ώστε πρώτα η οικονομία μας να παράξει πλούτο και μετά να πληρώσει τις δόσεις , ανάλογα με τις επιδόσεις της. Η πρόταση τους έγινε αποδεκτή τον Ιούνιο του 2017 και ξεπεράστηκε το αδιέξοδο, οδηγώντας την Ελλάδα τον επόμενο χρόνο ΕΚΤΟΣ μνημονίων και τα ομόλογα μας να πωλούνται σήμερα στο 3,5% σε τιμές του 2005!

Να δημιουργήσουν ισχυρές συνεργασίες με την Αμερική, τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο, βάζοντας τα θεμέλια για τη δημιουργία του ενεργειακού πόλου της νοτιανατολικής Μεσογείου.

Να ακυρώσουν τα σχέδια Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη δημιουργία «αποθήκης» ανθρώπων στη χώρα μας.

Να καταβληθούν τα αναδρομικά στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Να κάνουν την Ελλάδα Νο1 τουριστικό προορισμό στον κόσμο!

Να επιτύχουν μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά. Οι νησιώτες έχουν πλέον ίση μεταχείριση με τους πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Να γίνει πρώτη η Ελλάδα στην απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ.

Να διανεμηθεί το ΕΣΠΑ σε όλους και όχι μόνο στους προνομιούχους του 4%.

Να ενεργοποιηθεί ξανά ο Αναπτυξιακός Νόμος για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Βορείου Ελλάδος, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Επί εποπτείας των ΑΝ.ΕΛ. αναβαθμίστηκε η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και αναδείχθηκε ως το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός των Βαλκανίων.

Να θεσπίσουν εξωδικαστικό μηχανισμό με θετικό αποτέλεσμα για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

Να αυξηθούν σε 120 οι δόσεις για τα χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Να διαμορφωθεί το πλαίσιο κουρέματος σε ποσοστό εως και 60% και να ρυθμιστεί το υπόλοιπο των αγροτικών δανείων.

Να απαλλαχθεί ο κλάδος των ταξί από την πειρατεία πολυεθνικών εταιρειών, που τον διέλυαν μέρα με τη μέρα, εξωθώντας οδηγούς και ιδιοκτήτες σε απόγνωση!

Να βάλουν τις βάσεις για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της νόθευσης καυσίμων, προτείνοντας προς τη φορολογική αρχή σύστημα ελέγχου των χρηματοροών των αγορών και πωλήσεων των πρατηρίων, προστατεύοντας τους πολίτες και το κράτος.