• Σήμερα είναι: Πέμπτη, Ιούνιος 21, 2018

Το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη

Domino News
Domino News
Αύγουστος22/ 2017

Στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Ζωή Λάσκαρη η οποία βρέθηκε την Παρασκευή 18 Αυγούστου νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον οικογενειακό της κύκλο, ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν όλοι εκεί. Θαυμαστές, πολιτικοί, συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς, ο Αλέξανδρος, η Μάρθα, η Μαρία-Ελένη και η Ζένια, για να πουν το τελευταίο αντίο, να κλείσουν όλοι μαζί την αυλαία για τη Ζωή Λάσκαρη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος της έδωσε το τελευταίο φιλί ενώ οι κόρες και η εγγονή της ήταν στο πλευρό του προσπαθώντας να του απαλύνουν τον πόνο.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος που την συντρόφευσε για 41 χρόνια συντετριμμένος συγκλόνισε, αποχαιρετώντας τη γυναίκα της ζωής του. «Πάντα με συγχωρούσες, σε ευχαριστώ για όλα. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν 41 χρόνια είναι θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Τραγικές φιγούρες οι κόρες της Μάρθα και Μαρία – Ελένη και η εγγονή της Ζένια, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Στην κηδεία που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές από όλα τα κόμματα, καθώς και πολλοί συνάδελφοι της μεγάλης ηθοποιού, που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της, αλλά και με τους ρόλους της στο θέατρο.

Πηγές: news247.gr / newsit.gr

Ετικέτες: ,