• Σήμερα είναι: Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Τσίπρας σε Καμμένο: Επιχείρησες να ρίξεις την κυβέρνηση για τη Μακεδονία

Domino News
Domino News
Φεβρουάριος08/ 2019

Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολόγησε τις «μεταγραφές» βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ισχυριζόμενος ότι αντιλήφθηκε έγκαιρα το «σχέδιο Καμμένου» να ανατρέψει την κυβέρνηση για την Μακεδονία!

Ειδικότερα, σε απάντηση του στον Πάνο Καμμένο ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή τόνισε «Θα με ευγνωμονείτε που αντιλήφθηκα έγκαιρα τον πολιτικό σχεδιασμό σας να ρίξετε την κυβέρνηση που στηρίξατε για τέσσερα χρόνια, που δεν επέτρεψα να γίνετε ένας νέος Αντώνης Σαμαράς, που με τόλμη προχώρησα για να λύσω ένα θέμα της πατρίδας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη για να απαντήσει στον κ. Καμμένο. «Καινούργιους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα βρεις άλλες θάλασσες».

Φυσικά ο Πάνος Καμμένος δεν είναι Αντώνης Σαμαράς, όπως ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, διότι δημοσίως και σε όλους τους τόνους είχε διαμηνύσει το «δήθεν μυστικό σχέδιο» που ισχυρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανταπαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός του έστειλε ένα μήνυμα χθες, το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε περισσότερο από όλα. «Μου γράψατε ότι χτίζω γέφυρες και δεν σας κρύβω ότι αυτό ήταν με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε στίχους του ναυάρχου Ματρώζου για να απαντήσει στο ποίημα που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας: «Αν ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, οι καπετάνοι σαν και σε δεν θα φορούσαν στέμμα».