• Σήμερα είναι: Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Τσίπρας: Τζάμπα μάγκας ο Μητσοτάκης για το Σκοπιανό

Domino News
Domino News
Σεπτέμβριος09/ 2018

Αντί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης τον τζάμπα μάγκα για τη συμφωνία των Πρεσπών, ας πει ότι θα την ακυρώσει

Λάβρος κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση του στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ήταν ο πρωθυπουργός κατά την συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε πάντα τη θέση που τώρα διαμηνύει για το ζήτημα, κατηγορώντας τον για «ακραία τυχοδιωκτική πολιτική και στάση αμοραλισμού».

Προέτρεψε δε τον κ. Μητσοτάκη να αλλάξει στάση και να μην κρατά μια στάση πολιτικού αμοραλισμού, επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα. «Είναι ακραία θέση και το κάνει για να διατηρήσει τη σταθερότητα στο κόμμα του και να αλιεύσει στα θολά νερά των ψηφοφόρων της ακροδεξιάς».

Χαρακτήρισε δε τον πρόεδρο της ΝΔ «τζάμπα μάγκα» και τον προέτρεψε να δηλώσει δημόσια ότι δε θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αν πιστεύει ότι είναι εθνικά επιζήμια. «Να πει “θα ακυρώσω τη Συμφωνία”. Να το πει στο ΝΑΤΟ. Να το πει στην Μέρκελ. Να μην παίζει με τα εθνικά θέματα, ειδικά όταν διεκδικεί να γίνει πρωθυπουργός. Να μην κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εγώ είμαι αποφασισμένος να πράξω αυτό που θεωρώ ότι είναι εθνικό συμφέρον», τόνισε.

Πηγή: newsbomb.gr