• Σήμερα είναι: Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

ΥΕΘΑ: Βράβευση του «Θησέα» της ΠΑ για την πρωτιά στην Ισπανία

Domino News
Domino News
Νοέμβριος01/ 2018

Ηθικές αμοιβές σε στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς που ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και τις αξίες που διέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, απένειμε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο.

Οι ηθικές αμοιβές που απονεμήθηκαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι οι εξής:

Έπαινος στον σμηναγό Κοσμά Χάλαρη, διότι με την εξαιρετική του απόδοση και διάκρισή του ως «Best Warrior», κατά τη συμμετοχή του στο «Tactical Leadership Program 2018» στην Ισπανία, ανέδειξε το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης που διακρίνει το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εύφημη μνεία στον αντισμήναρχο Βασίλειο Τσαντήλα, στον σμηναγό Σπυρίδωνα Καρέλη, στον σμηναγό Σπυρίδωνα Βαλσάμη, στον σμηναγό Δημήτριο Τσουμπέκα και στον υποσμηναγό Νικόλαο Τσιγκρό, διότι με την εξαιρετική τους απόδοση, κατά τη συμμετοχή τους στο «Tactical Leadership Program 2018» στην Ισπανία, ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματισμού του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έπαινος στην ΕΠΟΠ λοχία Μαρία-Ευφροσύνη Φιλακούρη, διότι με την πράξη της να παραδώσει στις αρχές απολεσθέν υψηλό χρηματικό ποσό απέδειξε το υψηλό φρόνημα, ήθος, αίσθημα χρέους και καθήκοντος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην τελετή παρέστησαν η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ